Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Okunmamış 29.07.2018, 10:16
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ON***** KA*****
Administratör
 
Üyelik tarihi: 7.08.2013
Mesajlar: 4,721
Etiketlendi : 1561 Yazıda
Etiketlendi: 15 Başlıkda
Standart

Alıntı:
alperkara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar geçen gün bana bu mail geldi.


Dear Alper Kara,

Beyond Network has indicated that you have a business relationship with them that requires access to your account and allows them to manage your YouTube payments. Learn more

If this is correct, you can make the change in Creator Studio.

If you think you’ve received this email in error, feel free to ignore it.

Thank you,
- The YouTube Team


Ben de tabiki onayladım, başvurumun kabul olduğunu düşünerek. Sorum şu adsensede 95 lira birikmiş param vardı, bu para nolucak ? 200 lira olmadan çekemiyordum bunun dışında kullanıcı paneline girebileceğim bir mail veya şifre oluşturmadım. Onaylandığıma dair bir mail de henüz gelmemişti. Panele girmem için ne yapmam gerekiyor acaba ?

Merhaba Alper Bey,

Öncelikle aramıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Adsense'te birikmiş paranızın çekilmesi için 200 lira olması şart. O konuda normal şartlarda partnerlerin yapabileceği bir şey yok; ancak durumunuza özel bireysel olarak bir şey yapabilir miyiz diye konuşalım.

Panel konusunda yardımcı olması için Onur Bey'i size yönlendiriyorum. Panel'e başvuru yaptıysanız haftaiçi onaylanacak ve giriş için gerekli bilgiler size gönderilecektir. Ayrıca takıldığınız konularda: [email protected] adresine telefon numaranızı mail gönderebilirseniz kendisi size whatsapp üzerinden de yönlendirmeler yapacaktır.
Alıntı ile Cevapla