Tekil Mesaj gösterimi
  #3  
Okunmamış 8.08.2018, 19:11
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.09.2013
Yaş: 41
Mesajlar: 265
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ahmetsensahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Domain çok uzun ve güzel gözükmüyor. Bir blogdaki konu başlığı gibi olmuş.. Sizde bir konuya göre domain almışsınız ama ben domainden direkt olarak eksi not verdim.

Dış olarak ele aldım yukarda. Site içini ele alırsam;

Sitenin tasarımı, teması hoş ve aslında düzenli. Ama siteye girdiğinde sanki bi rahatsız edici birşey var, düzensizlik ve karmaşa var. Bunun sebebi blogdaki herşeyin yazı olması bence. Başlık resimlerine kadar birçok şey yazı. Buda çok karmaşıklaştırmış. Dikkat çekici resim daha makul olacaktır.

Bunları karşılamak gerekir hocam kullanıcının ilgisini çekebilmek için.

Hit konusuna gelirsek;

Seçtiğiniz website kategorisi(Liselere Geçiş Sınavı), evet. Her sene düzenli olarak araması yapılacak bir alan. Lakin bu alana ilişkin aramalar sadece belli dönemlerde yapılacak. Muhtemelen 1 ay boyunca yapılacak ve çok fazlada aranacağını zannetmiyorum. Seyrek bir arama izleyeceğini düşünüyorum.

Kuvvetle muhtemelen bu içerikte paylaşım yapanlarında hiti yakalayamayacağını düşünmekteyim. Çünkü 'Hürriyet','Milliyet',Habertürk' vb. gazete&haber siteleri senin içerikte başlık attıkları zaman AMP'de destekledikleri için ilk sıradakiler hep haber siteleri olacak

Uzun uzun anlattım bildiğim kadarıyla. Umarım yardımcı olmuşumdur. Özetle boşa kürek çekersiniz.
Önerileriniz için teşekürler hocam.

Dijital Param | Bitcoin ve Alt Coin Rehberleri

bu da bende. buna mı yoğunlaşsam sence
Alıntı ile Cevapla