Tekil Mesaj gösterimi
  #23  
Okunmamış 24.08.2018, 13:02
Furkan Akman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.09.2014
Mesajlar: 3,660
Etiketlendi : 80 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Furkan Akman isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
ssusar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam ekspertiz de her şey çıkıyor değil mi? İlk defa araç alacağım nelere detaylı dikkat etmek gerekiyor?


Önerileri takip ediyorum. Konuyu açan arkadaş sağolsun fikir edinmemizi sağladı.Daha öneri yapabilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim.

Hocam sağlam ekspertizlerinde dolandırıcı anlaşmalı olanlar var.Mesela galeri ile anlaşıyorlar sonrasında galerici öyle böyle arabayı istediği ekspertize götürür adam ise istediği gibi çıktı verir.Her sektörde olduğu gibi araba sektöründe dolandırıcı çok. Araba alırkende dediğim gibi ilk motor önemlidir herşeyden önce sonrasında şaseler ve direkler bunlarda sorun olmazsa araba alınabilir.Hani 1,2 boya 1,2 değişen sıkıntı olmaz.Biz genelde hiçbişeyi olmasın deriz adam 1 parça boyalı arabaya kazalı gözü ile bakar sonra boyasız motoru bitik arabayı alır Araba alırken kendi seçtiğiniz ekspertiz`e götürün baktırın olmadı birkaç sanayi de ustaya gösterin.Araba yeni bir araba ise servis bakımlı vs. derse arabanın servisine gidip geçmişine bakın sahibi ile en güvenli yöntem bu bir bakıma ama yine de ekspertiz`e de girsin.KM`sini falan da 5464 olması lazımda ordan hep sorgulayın..


Birde galeriden alacaksınız küçük galerilere dikkat edin.Genelde onlar daha çok kurnaz olur Büyük tanınmış bir galeride temiz arabalar olur ama pahalı olur.Şahıstan temiz bulmak en iyisi bence ama bu aralar fiyatlar çok uçtu arabalarda.

Konu Furkan Akman tarafından (24.08.2018 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla