Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 14.12.2013, 01:02
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.07.2013
Yaş: 36
Mesajlar: 376
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart Cevap: Para kazanma Kapanma Çözümleri ve Sonuçları

-Kanalınızın Para kazanması Hangi tarihte kapatıldı:8aralık
-G+ Yönteminini Hangi tarihte uyguladınız:9aralık
-G+ yöntemini uyguladıktan sonra:

Ödeme kesinleşene kadar Para kazanma açık şekilde bekledim
Hiçbir tane bile kanalımı silmedim
Hiçbir tane bile Gmail hesabını silmedim
Adsense değiştirdim

-Bu işlemlerden Sonra kaybettiğiniz ödemeniz kesinleşti mi?: Evet(6aydır %18 ila %20 kesintiye uğruyordu bu ay yine %18 kesinti almışım)

-Uzun not: yaklaşık 35-40 arası kanalım var ama bunların içinde çoğu gelirsiz veyahut düşük gelirli. ben sadece 4 kanalımın para kazanmasını g+ yöntemiyle açtım videolardaki para kazanmayı aktifleştirdim. Bu 4 kanaldan sadece 1 tanesinin videolarındaki para kazanma aktif olmadı (halen de öyle. mat renkte dolar işareti var. video->düzenle dediğinde para kazanma sekmesi yok)
Bütün gmail hesaplarına bakmıştım hangisinden dolayı kapandı diye ama hiç birine mail gelmemişti. bende bütün hesapları silmek yerine risk alarak hiç bi hesabı kanalı silmedim. Çünkü bütün kanallarım 2012 kayıtlı + hepsi ana kanaldı.(hiçbi şekilde alt kanal oluşturmadım)...2 gündür forum forum geziyorum bi çok şey okudum buna benzer bi durum ile karşılaşan olursa bilgi olması açısından biraz uzun not oldu, kusura bakmayın...(EKLEME: bu 4 kanalın para kazanmasını açtıktan sonra diğer adsense hesabıma bağladım...)
Alıntı ile Cevapla