Tekil Mesaj gösterimi
  #42  
Okunmamış 26.10.2018, 18:12
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 176
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
baris13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resim aynı olabilir sorun yok.





Şimdi bak güzel kardeşim, ağzımı açıp ağır kelimeler söylerim ama sana o kelimeler bile değmeyecek bunu sende biliyorsun.

1- Ben müslümanım , sen beni alkollü olmakla nasıl suçlarsın ?
2- Burası sokak ağzıyla konuşabileceğin yer değil, edep öğren. ''Hayırdır'' gibi kelimelerini kendine sakla.
3- Demişsin ki '' kendi yönteminde kaç kişiyi gönderdin'' , herhangi bir yöntemden bahsedilmiş mi ? Yoksa o küçük beyniniz , karalama yapmak için kendi çıkarına olabilecek şeyleri mi algılamaya mı çalışıyor ? Yöntem filan yok ne ortada ne de yazımda. Bir yerlerinizden uydurmayın.
4- Koskoca ABD Hükümetinin yaptığı çekiliş tek ve bir form üzerinden yapılıyor, bu çekilişe bizlerden birinin hile yapabileceğini kendi yöntemi ile kazandırabileceğini mi düşündünüz gerçekten ?
5- Hadi hepsini geçtim , bir kazandırma yöntemim olsa bunu 10 liraya mı satarım bu kadar mı düşünce kabiliyetiniz sizin ?
6- SENİN YAPTIĞIN , BALTALAMAKTAN ÖTE DEĞİL, SEN HADDİNİ BİLECEKSİN SONRA BURAYA YAZI YAZACAKSIN. Öyle forumda önüne gelene '' sen kimsin ki '' diye çingene ağzıyla yazıp dolaşamazsın. Verirler böyle cevabını hem ban yediğinle , hem rezil olduğunla hem de yaptığın hatayı anladığınla kalırsın.
Forum kuralları gereği banlanacağını da tahmin edebilirsin sanırım.
Ban yiyecek biri varsa oda sensindir terbiyesizliği yapan sensin yüzsüz yüzsüz utanmadan konuşam sensin ben de hakkımı savunurum. Ben sana düzgün bir şekilde soru sormuşum yöneticiler baksınlar bakalım bir karalama iel ilgili herhangi bir şey varmıymış yazdıklarımda. Bence senin okuman yazman yok. Önce ona buna hemene yok karalama yok bilmem ne demeden sen kimsin ki seni karalamakla uğraşacam. İnsan gibi soru sormuşum ama anlamamışsın demek ki. Sorun sende. Bana film yapma karşındaki kişiye neyin ne olduğunu madem anlamadın önce de ki sorunuzu anlamadım dersin bende yine düzgünce anlatırım. Gelmiş burda yok okuman mı yok yok anlamakta sıkıntın mı var . Hayırdır bordo klavyelilerdensin heralde. Soruyu anlamayan sen sıkıntı çıkaran yine sen. Ben soru sormuşum bireysel başvurudan farkı ne senin yaptığının diye sen kendi kendine yalandan yükselmişsin. Anlamadıysan sor anlatırdım ben güzel dille. Bu da yeni jargon neymiş karalayacakmışız kendinizi bu kadar yüksekte görmeyin. Kimsin ki karalayacam seni. tanımam etmem soru sormuşum insan gibi. Karşılığında insanca olmayan muamele yapan ve buna asıl layık olanda sensin. Gelip yüzsüz gibi sızma üste çıkmaya çalışma. Sen yazdığın başlıktan da haberin yok. ÇEKİLİŞ ! 3 Kişiye ABD Fırsatı ! ÜCRETSİZ - ABD'ye Gitmenin Tek Yolu bu değil mi. Öyle bir yazmışsın ki, sanki abd senin tek bu yöntem var. Sen istediğin kişiyi bu yöntemle ücretsiz yolluyor giib yazmışsın. Neyse benim sorumu anlamamışsın. Anlattıklarımdan da bir şey anlamayacaksın. Çarşın pazar olsun.
Alıntı ile Cevapla