Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 26.01.2019, 22:47
MesutMesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ME***** AT*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.11.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 42
Mesajlar: 2,313
Etiketlendi : 111 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Kanaldaki Telifleri Kaldıranı Kanala Ortak Yapıyoruz...

Arkadaşlar merhaba.

@yokdahaneler ile ortak SPAM kanalımıza 09.01.2109 tarihinde 3.telif geldi ve 7 gün içinde kanalın kapanacağı bildirildi. (Teliflerin sahte olduğunu düşünüyoruz fakat gerçek te olabilir) Bu süre içinde telif atanlara telifleri geri çekmeleri için rica ederek mail gönderdik. Maillere herhangi bir cevap gelmeyince telifin 5.gününde telifli videolara geri bildirim yaparak itirazda bulunduk. O günden sonra videolara telif gelmeye devam etti ve toplamda 30 video olmak üzere şuan kanalda 9 telif bulunmaktadır ve kanal para kazanmaya devam etmektedir. İtiraz ettiğimiz videolar incelemede beklemektedir.

Soru-1: Bu kanalın durumu ne olur?

Soru-2: Kanaldaki teliflerin kaldırılması ve birikmiş olan parayı almayı garantilemenin bir yolu var mıdır?

Kanaldaki teliflerin kaldırılması için taktikler verecek ve kanalda biriken parayı garantili şekilde almamızı sağlayacak kişiye kanalın kazancından %10 pay vereceğiz. Sadece bu ay için değil kanal açık kaldığı sürece kanalın kazancına %10 ortak olacaktır. (%10 = tatminkar bir tutar en az 4 hane TL)

NOT: Kanal hiçbir şekilde paylaşılmayacak ve ifşa edilmeyecektir. Daha önceden benzer sorun yaşayan ve konuyla ilgili bilgi sahibi kişilerin özelden yazmasını rica ederim. Kanaldaki videoları silin, gizleyin veya kanalı komple kapatın gibi tavsiyelerde bulunacaklar hiç yazmasın lütfen.

BOL KAZANÇLAR.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar