Tekil Mesaj gösterimi
  #13  
Okunmamış 14.02.2019, 19:36
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 11.09.2018
Mesajlar: 3
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Jimbocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba,

İki sene önce foruma girdiğimde batmış bir dükkanım, az miktarda öldürmese de süründüren bir borcum, yeni açılmış bir özgün kanalım ve bir hayalim vardı. Yılmadan araştırıyor, yazıyor, seslendirip video hazırlıyordum. Bir yandan da sosyal medya hesabımı güçlendiriyordum. Deli gibi çalışmama rağmen kuruşların birikip 200 tl'lik eşiği geçmesi nereden baksan 6-7 ay almıştır. Bu sırada forumu takip ediyordum. Ödeme günleri spamcilerin ödemeyi aldım bildirimlerini görüp gaza geliyordum. Bir yandan da düşünüyordum, ya bu para sadece spam ile kazanılıyorsa ya ben Türkçe özgün içerikte enayi gibi debelenip duruyorsam, diye arada şüpheye düşüyordum. Ama devam ettim. Bugün aylık 4 hane, yıl sonları arada 5 haneyi gören bir gelirim var.

Forumdan inanılmaz faydalandığımı söylemeliyim. Burada bilgi paylaşımında bulunan herkes az çok bana bir fikir vermiştir. Hepinize teşekkür ediyorum.

Özgün çalışan arkadaşlara tavsiyem vazgeçmeyin. Özgün bir kanalın yerini bulması, eğer fenomen falan değilseniz, en az 2 seneyi buluyor. Her gün işinizin üzerine bir tuğla daha koyun. Sosyal medyanızı güçlü tutun. Vakit ayırabiliyorsanız 2. 3. kanalları açıp farklı kategorilerde kendinizi test edin. Mevcut içeriğinizi farklı platformlarda nasıl nakte dönüştürebileceğinizi araştırın. Düzgün çalışınca eninde sonunda oluyor.

Öncelikle tebrik etmek istiyorum, azim gerçekten önemli. Benimde nacizane yeni bir kanalım var, kanal isminizi paylaşabilir misiniz biraz ordan dersler çıkarsak?
Alıntı ile Cevapla