Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Okunmamış 7.03.2019, 00:42
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 1.10.2018
Nereden: sosyalhedef.com
Mesajlar: 291
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Öncelikle Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz servis konusunda tarafınıza bir çok kez bilgilendirme yapıldı. Tarafınıza 6 Mart tarihinde gönderim yapılacağı yapılmadığı takdirde tarafınıza bakiye iadesi gerçekleştirileceği belirtildi ve iadenizi de saat 22.30 - 23.00 sularında şahsen gerçekleştirdim ve bahsi geçen servisi bakıma aldım.

Paylaşmış olduğunuz görsellere istinaden ödeme tarafımıza değil Buypayer olarak anlaşmalı olduğumuz aracıya yapılmaktadır. Gerekli komisyonlar kesilerek tarafımıza ödeme gerçekleşmektedir.

Tarafınıza site dışı iade işlemi yapmam için size herhangi bir servisten izlenim sağlayamıyor olmamız lazım ve böyle bir durumda söz konusu değil. Kendinizde bugüne kadar 163 TL'lik alışveriş yaptığınızı belirtmişsiniz. 163 TL'lik alışveriş yaptığınız servislerimiz hala aktif ve bahsi geçen servisten fiyat olarak çok daha uygun. Biz size 20 TL'nizi bakiye olarak iade etmek yerine çok daha önce işlemi iptal ederek uygun fiyatlı servisten 1000 gönderim yapabilirdik, fark eder miydiniz? İyi niyetimizi kötü niyet olarak algılamanız gerçekten çok üzücü bir durum.





Şunu unutmayın, Youtube platformunda izlenim alıyorsunuz. Patron her zaman Youtube, biz değiliz. Eğer bir servis sorun çıkarıyorsa bu sorunu çözmek için biz elimizden geleni yaparız. Bu yüzden keyfi gönderim yapılmamış gibi davranmaya gerek yok.

Alıntı:
japonarme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben pkya az sure kaldigi icin tamamlama amacli aldim ve 4 gunde pk actirdim. Tesekkurler kendisine.

Konu Sosyal Hedef tarafından (7.03.2019 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.