Tekil Mesaj gösterimi
  #5  
Okunmamış 7.03.2019, 01:45
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ME***** Gü*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.09.2018
Nereden: Spain
Mesajlar: 800
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
japonarme - İCQ üzeri Mesaj gönder japonarme - AİM üzeri Mesaj gönder japonarme - YAHOO üzeri Mesaj gönder japonarme isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

25 Şubat - 6 Mart arasındaki bu 10 günde tamamlanmayan servis şimdi mi çalışmaya başladı? tam da konuyu açtığım saate denk gelmiş, bu da benim şanssızlığımmış demek..

Diğer izlenim satan sayfalar zaman zaman servislerini kapatıp forumda bunu dile getiriyorlar 'hizmetlerimiz aktif değildir' veya 'şu an hizmet veremiyoruz' diye. Sizin de bunu yapmanız lazım. Hadi diyelim bu bir tek benim başıma geldi, bu forumda konunuz binlerce kez görüntülendi, halen daha günü gününe güncel diyerek ana sayfada görüntülenmesini sağlıyorsunuz. Bu para kaptırma* karşışında diğer üyelere de bilgi vermek zorunluluğunda hissetmiyor musunuz kendinizi öteki satıcılar gibi.

Haksız kazanç konusunda da, zamanında referans olduğum sistemi şu an çalışmadığını gördüğüm ve sizin bunu kullanarak pazarlamaya devam etmeniz hususunda rahatsızlığımdan dolayı söylüyorum.

Son lafım da, lütfen paramı iade edin. Benim parasını ödediğim hizmetin karşılığını alamıyorsam cayma hakkımı kullanabilirim. Dediğim gibi, güzel güzel vedalaşalım. Konu uzamasın.