Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Okunmamış 7.03.2019, 09:25
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 1.10.2018
Nereden: sosyalhedef.com
Mesajlar: 291
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
japonarme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
25 Şubat - 6 Mart arasındaki bu 10 günde tamamlanmayan servis şimdi mi çalışmaya başladı? tam da konuyu açtığım saate denk gelmiş, bu da benim şanssızlığımmış demek..

Diğer izlenim satan sayfalar zaman zaman servislerini kapatıp forumda bunu dile getiriyorlar 'hizmetlerimiz aktif değildir' veya 'şu an hizmet veremiyoruz' diye. Sizin de bunu yapmanız lazım. Hadi diyelim bu bir tek benim başıma geldi, bu forumda konunuz binlerce kez görüntülendi, halen daha günü gününe güncel diyerek ana sayfada görüntülenmesini sağlıyorsunuz. Bu para kaptırma* karşışında diğer üyelere de bilgi vermek zorunluluğunda hissetmiyor musunuz kendinizi öteki satıcılar gibi.

Haksız kazanç konusunda da, zamanında referans olduğum sistemi şu an çalışmadığını gördüğüm ve sizin bunu kullanarak pazarlamaya devam etmeniz hususunda rahatsızlığımdan dolayı söylüyorum.

Son lafım da, lütfen paramı iade edin. Benim parasını ödediğim hizmetin karşılığını alamıyorsam cayma hakkımı kullanabilirim. Dediğim gibi, güzel güzel vedalaşalım. Konu uzamasın.
Anlamak mı istemiyorsunuz? Bahsetmiş olduğunuz sorun yaşatan servis "Youtube İzlenme [2M] - Ömür Boyu Garanti - 2 Dakika İzlenme" ve bu servis için tarafınıza çok kez bilgi verildi. TÜM SERVİSLER BİRBİRİNDEN FARKLIDIR. Tek bir servisten sorun yaşadığınızı belirterek tüm servisler hakkında yorum yapamazsınız. 4000 saat konumuzu güncellememizin sebebi 4000 SAAT SAĞLAYAN TÜM SERVİSLERİMİZİN ÇALIŞIYOR OLMASI!

Bu şekilde anlamadan, sormadan, öğrenmeden iftirada bulunmaya devam edemezsiniz aksi durumda şikayet konusu açılacaktır. 25 Şubat - 6 Mart aralığında 4000 saat servislerimizin çalışmadığını kanıtlayın size bugüne kadar harcadığınız parayı cebimden iade edeceğim.

"zamanında referans olduğum sistemi şu an çalışmadığını gördüğüm ve sizin bunu kullanarak pazarlamaya devam etmeniz hususunda rahatsızlığımdan dolayı söylüyorum" Böyle bir durum söz konusu bile değil. Zamanında referans olduğunuz servis şuan sorunsuz gönderim yapıyor.

25 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında ÇALIŞMIYOR DİYE BELİRTTİĞİ servise ait siparişler



















Umarım yeterli olmuştur.

Daha fazla servisler hakkında yalan yanlış baltalayıcı yorumlar yapmaya devam ederseniz konuya özel şikayet konusu açılacaktır.


@mNote @Incubus @era incelenerek gereğinin yapılmasını rica ediyorum. İşlemler sırasında forum üyelerini yanıltmaması adına konu başlığının değiştirilmesini talep ediyorum.



@run kullanıcı isimli müşterimiz konuya yorum yazamadığı için tarafımıza talepte bulunmuştur.



Kendisine ilgisi için teşekkür ederim.

Konu Sosyal Hedef tarafından (7.03.2019 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.