Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 11.04.2019, 16:53
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.05.2014
Yaş: 44
Mesajlar: 198
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sonero41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yorumunuzu okudum hesabınızdan coini çekmediği sürece güvende olur demişsiniz fakat bu botla başka bi dolandırıcılık yöntemi daha var örneğin botun yapımcısı 5 para etmez bi coine yatırım yapıp 50-100 katına satışa koyarak botu kullananlara bu 5 para etmez coini alma emri gönderir ve kendi yatırımını katlayarak bot kullanıcılarını elinde gereksiz bir coinle bırakabilir ve bu daha öncelerde yapıldı bilginiz olsun
Yorumunuz için çok teşekkürler öncelikle. Bahsettiğiniz olayı biliyorum. Ancak Türkiye de piyasayı manipüle edebilecek kadar parası olan insanların botlarla uğraşacağını düşünmüyorum zaten o tip insanların hepsi trader kiralayarak yapıyorlar bu işi. Bot kullanan ya da kullanabilecek olanların hepsi küçük yatırımcılar. Elinde 100 BTC bulunan biri zaten botla filan uğraşmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca maalesef kripto para piyasası yasal bir koruma altında olmadığı için şu anda yaptığımız tüm işlemler zaten güvene dayalı. Bunu çoğumuz böyle düşünmüyor. Binance ye coinlerimizi gönderirken onlara güvenip gönderiyoruz. Büyük diyoruz dolandırmaz diyoruz. Ama zaten borsa adamlara ait olduğu için istedikleri zaman bunu yapabilme yeteneklerinin olduğunu atlıyoruz.

Ve maalesef bu ve benzer durumların kripto paralar merkezi borsalara bağlanmadan çözümlenme şansı yok.
Alıntı ile Cevapla