Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Okunmamış 14.05.2019, 02:31
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.12.2016
Mesajlar: 277
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Rewossky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Video atmayı kesmeyin haftada 1 video atın, aktif olarak izlenim ve abone gelsin. Gerekirse başka kanallarınız var ise trafik çekin, insanların beğenebileceği videoları atın, beğeni sayısının yüksek olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir zaman izlenip sonra insanların yüzüne bakmadığı kanalların pek incelenmede ön sıraya girdiğini düşünmüyorum, şey gibi düşünün istikrarı olmayan ülkeye yatırım yapacak adamların bakışları gibi.
Doğruyu söylüyosun da bir zaman sonra para kazanmayan kanala video çekmek zulüm geliyor, yt nin özgün video istediği dönemde para kazanan kanallar bile içerik üretmekte zorlanırken para kazanmadan yapmak bezdiriyor. Bu arada konu altına yazayım,

para kazanması kapanan kanal 4 aşamalı incelemeye alındığında inceleme süresinde 4000 saat altına düşerse veya 1000 abone altına düşerse inceleme sonmu buluyor yoksa etkisi olmuyormu. Son 12 ay durumu olduğu için ayda 1m izlenen kanal artık izleme sayısı tükenmek üzere kala kala 100k kaldı abonede sıkıntı yok ama yeni video atmayınca izlenimi cepten yedi.
Alıntı ile Cevapla