Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 8.07.2019, 21:05
Emr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emr Emr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.05.2015
Nereden: Erzurum/Bursa
Mesajlar: 1,188
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Smile Bitcoin Kazanacağınız Mining Oyunu YATIRIMSIZ BÜYÜK KAZANÇ!

Başlıktada belirttiğim gibi sitede oyun oynayarak mining gücü kazanıyorsunuz kazandığnız güç otomatik mining yapıyor.

Kısacası ne kadar kazanırım? sorusunun cevabını kendiniz verebilirsiniz. Ne kadar oynarsanız o kadar güç kazanırsınız ve doğal olarak kazancınızda artacaktır. Sitenin güzel yanı ise kazandığnız güçler sizi uzun süre yetecek kadar mining yapıyor mesela ben 100 oyun oynadım ve şuanda 1 hafta boyunca oyun oynmasam hiç 1 hafta boyunca kazandığım güç üzerinden mining yapıyor ve kazancım yansıyor.Ama tavsiyem hergün düzenli olarak 50 oyun bile oynasanız yeterli tabi daha fazlasını oynarsanız daha iyi.

Ben kendime mesela günlük sınır koyuyorum günlük kazancımı 100 satoshi artırana kadar oynuyorum. Böylelikle günlük kazancımda epey bi şekilde artıyor. Görsel olarak devam edelim.




Kaydolduktan sonra bizi karşılayan anasayfamız.

Yeşil alan: Benim cüzdanımdaki biriken satoshi miktarıdır.

Mavi alan: Kullanıcı adım ve oyundaki Güc sıralamam 64710 kişi içinde 188.yim Gücümü her artırınca sıralamamda düşüyor.

Sarı alan: Sitenin 24 saatte yaptığı ödeme ve toplam ödemesi.



Bu resimde ise güç ve kazançlarımız var.

Beyaz alan: Adında anlaşıldığı üzere my power yani benim gücüm 803.692 bu benim gücüm.

Sarı alan: Expected bizim 5 dakikada bir olan kazancımızdır. Yani bana her 5 dakikada bir verilen satoshi mitarıdır 3.3 satoshi alıyorum 5 dakikada bir.

Time left: 5 dakikanın geri sayımı.

24h reward: Bu kısım ise benim bir günde kazandığım satoshi miktarını belirliyor yani günde 950 satoshi kazanıyorum şuanda mevcut gücüm üzerinden. Konun başında belirttiğim kendime koyduğum sınır burası işte bu koyu açtıktan sonra ben 950 yi 1050 yapıcam.



Gelelim güc kazanmaya.

Yukarıdaki resimde ise ben bir oyuna girdim ve oyunu bitirdim oyunlar en babası 50 saniye sürüyor. Ben süreki roket oyunu oynuyorum 40 saniye sürüyor. Ben roket oyunu oynadım ve oyun sonunda kazanabilirsiniz yada kaybedebilirsiniz hiç önemli değil oyundaki skorunuzu size güç olarak ekliyor mesela yukarıda benim skorum 756 olduğu için benim gücüme 756 ekleme yapıcak. Eklemeyi yapması için Gain Power sekmesine tıklamanız lazım. Her oyunu oynadıktan sonra Gain Power sekmesine tıklamassanız gücünüzü eklemez. Bu arada 756 puan oyunu oynadıkça zorluk seviyeleri artıyor zorluk seviyeleri arttıkça puanınızda artıyor kısacası bir oyunda 1500-2000 puan alabilirsiniz. Gain Power sekmesine tıkladıktan sonra bizi altaki görsel karşılayacak.



Evet Gain Power butonuna tıkladıktan sonra,
Sarı alan: 756 olan skorumu bana güç olarak ekledi ve benim gücüm 803.692 'den 804.385 e çıktı.Aynı zamanda benim 24 saatte kaç tane oyun oynadığımıda görüyorsunuz.Canım sıkıldıkça açar oynarım veya bişeyleri bekledikçe

Beyaz alan: Sitedeki en sevdiğim olay şuan ben 7 gün boyunca siteyi dahi ziyaret etmesem bana günde 950.40 satoshi verecek yani buda 6652 satoshi yapar 1$ a yakın bir para başlangıç olarak çok çok iyi.



Üsteki resim ise sitedeki anlık online sayısnı ve yeni katılan miner'ları gösteren bir istatistik verisidir.

Öneri: İlk olarak siteye üye olursanız eğer biraz oyunlara asılın derim 200-300 zaten 50 oyunda felan 3 günlük bi avantajınız oluyor sizin yani 3 gün girmesenizde kazanmaya devam edersiniz ama tavsiyem hergün girmeniz yönündedir. Hergün girip en az 20-30 oyun oynayın gücünüz artsın ve 3-5-7 günlük size verilen avantajınızı korumuş olursunuz.

Sitenin minimum çekim limiti 10k satoshidir. Başlangıç olarak biraz zorlanıcaksınız ama eğer günde 200-300 oyun oynarsanız 1 hafyada çekim yaparsınız. Daha sonra sizin performansınıza bağlı olarak eğer oyun oynamayı sürdürürseniz 3-4 günde bir çekim yapacak hale gelirsiniz.

Kazançlarınızı bir borsadan aldığnız cüzdana çekim yapabilirsiniz. Yok çekim yapmak istemesseniz eğer shop kısmına girip miner makineleride alabilirsiniz o makiler ise ömür boyu kazım yapmaktadır.

Söyleceklerim bu kadardır. Linkler aşağıda hem refli hem refsiz. Refimden kaydolursanız çok mutlu olurum olmasanızda canınız sağolsun girip bir an önce kasmya başlayın iyi forumlar.

Linkler:

Refli: https://bit.ly/2RUGqWt
Refsiz: https://bit.ly/2xACYaf
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar