Tekil Mesaj gösterimi
  #10  
Okunmamış 17.07.2019, 18:34
Emr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emr Emr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.05.2015
Nereden: Erzurum/Bursa
Mesajlar: 1,188
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
berkay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11 günde 6 lira kazanmışsın tebrik ederim. Hocam bırakın bu işleri. Bir işe girerken adamlar bu parayı nereden kazanıp da bize veriyorlar diye bir sorun kendinize. iNTERNET DERYA DENİZ PARA KAZANMAK İÇİN BÖYLE GELECEĞİ OLMAYAN ŞEYLERE YATIRIM YAPMAYIN. Yatırım sadece para değildir zamanınızı da yatırmayın.
anlamadığın bariz belli 11 günde 6 lira aldım evet bide konuyu okusaydın keşke ilk ödememi 11 günde aldım ikinci ödemenin süresi kısalıyor her geçen gün süre kısalıyor 2 günde bir almaya başlicam bi zaman sonra bi zaman sonra günde bir alıcam bu ilgi meselesi he siz uğraşmazssınız olur biter. Varsa iyi kazandıran bi siteniz sisteminiz paylaşırsınız bizde oraya geliriz. Emeksiz ekmekte kazanılmaz..

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:32 ----------

Alıntı:
Maze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu oyun derken siteye üye olup oyunu açıp bırakıyor muyuz yoksa sürekli oyuna bakmak mı lazım?Yani arka planda çalışsa oluyor mu?
Yok açık bırakınca bişey değişmez bu cpu kullanıp sizin bilgisayarınız üzerinden mining yapan bir sistem değil oyun oynicaksınız güç artırıcaksınız gücün karşılığındada kazanç sağlıyorsunuz bazıları diyor site nerden kazanıyorsa size para veriyor diye reklamlardan kazanıyor adam sen ne kadar sitede kalırsan ne kadar oyun oynar vakit geçirirsen adam o kadar kazanır kazandığındanda sana pay veriyor bu kadar basit bir sistem.
Alıntı ile Cevapla