Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 23.07.2019, 01:07
kral2241 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.04.2014
Yaş: 30
Mesajlar: 850
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
kral2241 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Düşük Maliyetle Oyun/Uygulama İndirme Taktiği ( Adwords )

Merhaba Arkadaşlar, bu aralar Android kısmında konularımı bol bol görebilirsiniz. Bilen bilir ben denizciyim ve yakın zamanda tekrar uzun bir sefere çıkıcam. Android namına elimde ne var ne yok satışa çıkarıyorum. Gelirli/gelirsiz oyun,uygulama,taktik ne varsa. Artık Google Play'ı kalıcı olarak bırakıyorum. Gelelim Konuya;


Bu taktik eski adı Adwords Yeni adı Google ADS reklamları ile düşük maliyetle fazla indirme almanızı sağlayacak.


Kitapta her adım tek tek anlatılmış kendi uyguladığım taktikler, örnekler , kazançlar hepsi resimli şekilde sunulmuştur.


Bu kitabı alan arkadaş neye sahip olacak ?


- Kendi uygulamalarının reklamlarını kendisi çıkacak, kimseye komisyon adı altında para vermeyecek
- Yapacağınız Reklam ile sizin belirlediğiniz kelimeleri arayan insanlar uygulamanızı indirecek uygulamanız hem sıralamada yükselip hemde hedef kitleye hitap ettiğinden direk gelir sağlayacak
- Maliyeti piyasanın çok çok altında olacak. ( Örnek vermek gerekirse indirme başı 0,05 ortalama bir ücret )
- Uygulamanın aranma hacmine göre 1k indirmeyi 50tl gibi bir rakama sağlayacak.
- Ayrıca kitabın içinde 25tl harca 100 tl kazan kuponu hakkında da bilgi var bunu zaten herkes biliyor bir özellik olarak yazmak istemedim fakat bu taktikle birlikte 25 tl karşılığı ( +100 hediyesi ile birlikte ) yaklaşık 2 - 2,5k indirme almak mümkün


İndirme Başı Maliyet Neye Göre Belli Oluyor? Her oyun/uygulama 0,03 - 0,05 gibi rakamlara iner mi?


2 Gösterge var bu konuda bana göre ; 1. Mağaza Girişi - 2. Aranma Hacmi


Arkadaşlar bu tamamen uygulamanıza veya oyununuza bağlı. Bizim yaptığımız şey düşük miktarlar ile bir çok kişiye uygulamanızı göstermek. Yapılan geri dönüş maliyeti belirliyor. Örneğin 10 bin kişiye reklamınız gösterildi. İlgi çekici bir uygulama ise bunu 2 bin kişi indirir eğer kötü bir mağaza girişi var ise bu sayı 200 bile olabilir.


Yani bu taktiğin güzel sonuç vermesi için Mağaza girişi güzel ilgi çekici olmalı mümkünse oyunun veya uygulamanın tanıtım videosu olmalı. Çünkü reklamlarınız Youtube üzerinde de dönecek


Örneğin ingilizce araba yarışı oyununuz varsa ve güzel bir tanıtım videonuz, mağaza görselleriniz varsa başarı kaçınılmaz maliyet minimum olacaktır. Çünkü hem mağaza girişiniz güzel hem aranma hacmi yüksek.


Çok güzel mağaza girişiniz var ama oyun veya uygulamanızın aranma hacmi çok düşük bu seferde gösterim sayısı düşük olduğundan etkileşim az olacaktır maliyeti düşük olsa bile.


ÖZETLE; Bu kitabı alıp başarılı olmak için 1) Mağaza girişiniz güzel olmalı 2) Aranma hacmi yüksek oyun ve uygulamanız olması
Borsa, Finans uygulamam var neden 0,03 - 0,05 gibi indirme alamıyorum diyen arkadaşlar için şimdiden açıkladım durumu


Gelelim Garanti Meselesine ;

Kitabı aldık garanti 0,03 - 0,05 ten indirme alır mıyız ?
Bunun cevabı hem evet hem hayır, Açıklayayım;


Yukarıda açıkladım aslında, oyununuzun çok güzel bir videosu vardır, ingilizcedir , aranma hacmi yüksektir bu miktar 0,03 ün bile altına düşebilir ama göstergeler tam tersi olduğunda maliyette artacaktır.
Burda herkes farklı farklı uygulama ve oyunlara sahip kimseye o yüzden maliyet şu olur garantisi veremiyorum sektördeki herkes zaten bunu biliyordur.
Ben bu şekilde reklamlarımı çıkıyorum ve bu maliyetlerde kazanç sağlıyorum

Resimde gördüğünüz gibi 0,04 - 0,05 lerden gelen indirmeler ortalama 1k indirme 40 - 50 tl arasında sağlanıyor.




Altta gördüğünüz resim ise maliyet için bize bilgi veriyor. 53 TL ile 134 bin kişi reklamımızı görmüş 4,2 bin kişi reklamımıza tıklamış. Hep araba yarışı ile gittik örneklerde öyle devam edelim.
134 bin Kullanıcı araba yarışı yazdı ve bu reklamı gördü. Logo ilgisini çekti ve 4,2 bin kişi reklama tıkladı. Uygulama Mağazamız güzel ve ilgi çekici ise 4,2 bin kişiden 2 binide bunu indirebilir 500 üde.
İşte bu yüzden maliyet değişkenlik gösteriyor. 53 tl ye 500 kişide indirebilir 2 bin kişide. Uygulama ne kadar ilgi çekici ve güzelse maliyet o kadar aşağı iniyor.

TAKTİK İÇİN İSTENEN FİYAT 150TL

REFERANS AMAÇLI İLK ALAN ARKADAŞA 100 TL DEN VERİLECEKTİR

HERKESE BOL KAZANÇLAR


EDIT: BILGIYI ALDIKTAN SONRA BEN BUNU BILIYORUM IADE İSTİYORUM DIYIP UCRETSIZ SAHIP OLMAYA CALISAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM IADE SOZ KONUSU DEGILDIR.
1K INDIRMEYI 40 TL YE ALABILIYORSANIZ TAKTIGE IHTIYACINIZ YOK ZATEN

EDIT 2 : İNSANLARLA KONUŞTUKÇA ŞAŞKINLIĞIM KATLANIYOR. ARKADAŞLAR SİHİRLİ DEĞNEĞİM YOK BENİM SADECE BİRKAÇ AYAR İLE MALİYETİ DÜŞÜRÜYORUZ. BAZI ARKADAŞLAR BEKLİYOR Kİ REKLAM SATIRINA " X Y Z " YAZALIM BİZE 0,01 DEN BİNLERCE KİŞİ GELSİN İNDİRSİN. BÖYLE BİR DÜNYA YOK. GİZLİ SAYFA GİZLİ SEKME YOK GOOGLE ADS PANELİNDEN AYAR YAPILIYOR SADECE

PDF OKUDUKTAN SONRA BEN BU SAYFAYI BİLİYORUM DİYEN OLDU YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM GOOGLE ADS HERKESDE AYNI O ZAMAN HİÇ ALMAYIN KİMSE KİMSEYLE UĞRAŞMASIN

EDİT 3 : ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GEMİDE ÇALIŞIYORUM İNSANLARLA UĞRAŞMAK NE KADAR ZORMUŞ. ADAM TAKTİĞİ ALIYOR. BEN BUNU BİLİYORUM ZATEN İADE İSTİYORUM DİYOR. EĞER BİLİYORSAN 1K YA 40 - 50 TLDEN İNDİRME ALDIĞINI GÖSTER İADE EDİCEM DİYORUM. 50 TL DEN 1K İNDİRME ALABİLSEM NEDEN TAKTİK ALIYIM DİYO.
BÖYLE YAPICAKSINIZ ALMAYIN LÜTFEN ALMAYIN
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar