Tekil Mesaj gösterimi
  #13  
Okunmamış 16.08.2019, 21:36
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.05.2019
Mesajlar: 213
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Yakın zamanda AdSense hesabınızın durumu hakkında [email protected] adresinden bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sebebiyle geçici olarak askıya alınmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki makaleyi inceleyin: Geçersiz etkinlik veya politika nedeniyle askıya alınan hesap.

Birden fazla AdSense hesabı oluşturmanın AdSense'in Şartlar ve Koşullar'ına aykırı olduğunu lütfen unutmayın.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Arkadaşlar bu şekilde mail aldım. Ve para kazanma devre dışı oldu. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler diyor.
şimdi sorum şu :
1- Bu ay biriken zaten almam mümkün değil gibi görünüyor eylül 22de, peki adsense banı kaldırmak için bir yöntem var mı?
2-Geçen ay kesinleşen miktarım vardı adsensede. 6 gün sonra 22 ağu'da alıcaktım. O Para kesinleşmişti bu ban olayından sebep o parayı alamama durumu olur mu?

NOT : Şimdi adsenseyi açmayı denedim ve açıldı,Normalde banlanınca adsensenin içine girilmiyo sanıyordum. Ama üstte şöyle bir ibare var.
*Hesabınız geçici olarak askıya alınmış: Hesap askıya alındığından, reklam yayını devre dışı bırakılmış. Lütfen Politika Merkezi'ne giderek hesabınızın askıya alınmasının nedenini araştırın.

1 aylığına askıya alınmış. ASKIYA ALMA BİTİŞ TARİHİ 15.EYL 2019 diyor. Hiçbirşey yapmadan kendiliğinden düzelicek mi yani!!

Konu itibar35 tarafından (16.08.2019 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla