Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 13.10.2019, 15:38
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.06.2013
Nereden: Ardahan
Yaş: 28
Mesajlar: 172
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Airbnb Ücretsiz 179₺ Konaklama! - Tatiller Artık Çok Daha Ucuz!

Arkadaşlar merhabalar ,

Bugün sizlere yaklaşık 1 senedir kullandığım,gezerken bütçemi artık delmeyen bir tatil önerisi ve ilk seyehatinizde size 179₺ Kazandıracak şeyleri anlatacağım.

Öncelikle Airbnb nedir diyecek olursanız, Kullanmadığınız ikinci bir eviniz var yada evinizde bir oda var. Bu odayı başkaları için kiralıyorsunuz ve bunun karşılığında ödeme alıyorsunuz . Aynı şekilde insanlarda bunu size yapıyor. Ancak ev dediğime bakmayın otel'lerden çok daha konforlu özellikle tamamen size ait olan evler. Van'dan tutun ağrı'ya her yerde evler var.Hatta şöyle belirteyim oteller bile artık airbnb'ye üye olup ilan yayınlıyor. Üstelik sadece türkiye değil tüm dünyada geçerli.

Bir yıldır otel ve konaklama olarak karşılaştırıyorum , örnek vermek gerekirse fethiye'de oteller günlük 250 300 ₺ bandında fiyat verirken airbnb ile birisinin evine günlük 80 ₺'den kiraladım. Hepinizin aklına şu gelecektir eminim ki hijyen. Ben kaldığım süre içerisinde 12 13 adet farklı mekanda kaldım. Bunlara apartlar,oteller ve insanların evleri dahil. En ufak bir hijyen sorunu yaşamadım ki zaten daha önce orada kalan insanların yorumlarını görebiliyorsunuz ve sizde çıktığınızda yorum yapıyorsunuz. Mutfağı olması avantaj biz kız arkadaşımla yemekler yaptık ve dışarıda yeme içme derdimiz hiç olmadı . Bu arada belirteyim ben sürekli apart,otel ve tamamı bana ait olan evde kaldım. Oda kiralamadım hiç Ayrıca konaklayanın yada konaklama sağlayan hesaplarını kimlikleri aracılığıyla doğruluyor. Böylece herhangi bir hukuki sorun olursa airbnb'de karşı tarafın kimlik bilgileri bulunmuş oluyor.


179₺ Ücretsiz konaklama'ya gelecek olursak airbnb'ye birisinin linki ile kaydolursanız size alt limit ,kişi sayısı ve gece şartı olmaksınız ücretsiz bakiye veriyor. Bu bakiyeyi istediğiniz yerde istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz .Sizi davet edenede yani banada 65₺ bakiye vermekte. Bende aşağıya linkimi bırakacağım , forum kuralları gereği referanssız linkte bırakacağım ancak bu linkte ücretsiz konaklama mevcut değil. Bu 179₺ nin 130 ₺ 'si konaklama Kalan 49 ₺ si deneylimler için sanırım . Direkt 179₺ aktif oladabilir olmayadabilir.

Bir diğer dikkat etmeniz gereken konu multi üyelik. Airbnb bu konuda acımasız. Yakaladığı an tüm hesapları kapatmakta.

179₺ Ücretsiz konaklama için bu linkten üye olunuz
Normal üyelik

Tüm sorularınızı bu başlık altından yanıtlayabilirim , merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz olursa tecrübelerim ile yanıt verebilirim .


Konakalama Yapan Kullanıcı Yorumları

Alıntı:
niyazi16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ref üye olduk hatta kuş adasına 23-26 arasına villayı tuttuk her yerde 600-800 arası çıkarken 371 tl ye geldi bize baya baya indirim oldu 250 tl üzerinde indrim oluyormuş 130 tl ilk alış verişten birde 45 tl öyle değişik bir indirim geldi halende sistemde 27 tl indirim var işimize yaradı teşekkür ederim
Alıntı:
Disturbed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Referans linkinizden üye olup mükemmel bir konumdan rezervasyon yaptım, fiyat açısından hotels tarzı sitelerden çok çok daha uyguna geldi hemde istediğim konumdan rezervasyon yapabilmiş oldum.

Şimdi şunu sorucam hocam net anlayabilmek için; örneğin yakın arkadaşlarımı üye yaparsam koşulsuz şartsız mı bana 65 TL bakiye eklenir yoksa onlarda rezervasyon yaptıktan sonra mı bana bakiye eklenir?

Konu nalpagutt tarafından (22.10.2019 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar