Tekil Mesaj gösterimi
  #9  
Okunmamış 2.12.2019, 20:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.01.2016
Nereden: Topraktan
Mesajlar: 369
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
dervegider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesela şöyle olur mu. Youtube bakacak abone 30 bin ama izlenme 500-600, o yüzden önermeyelim iyi kanal değil herhalde falan? Algoritmada sıkıntı çıkmasın yani.
Algoritmanın bu kısmına gelmeden önce kanal zaten uzun zamandır video yüklemediği için yt algoritmasında kalitesiz. Diğelim ki 100 200 artı izlenme aldınız diğerlerine göre ve bu kişiler ne var acaba burada diye izlediler ve banane bundan diyerek 10 dk videonuz 30 sn sonra kapadı bu satten sonra ağzınızla kuş tutsanız yt sizi bi yerlere önermez asla. Yt de abonenin aldoritmada çok önemi yok . kaliteli içeriği ne kadar izlediniz ile anlıyor yeni kanal anoneli kanal olması önemli değil . Sistem şu şekilde işler kabaca.


1 Siz videonunuz hazırlar yükler başlık açıklama ve etiketlerinizi girer video kapak resmini hazırlarsınız.
2 Bu dk dan sonra botlar gelir sizin verdiğiniz bildi doğrultusunda sizi katagorinize yerleştirir ve aranma sonuçlarında düşük izlenimli videoların yanında önerir .İlgili kişeye sağ tarafta bu videoda var izlemek istermisin diğe gözüne sokar.
3 İlgili kişi Sağda sizin hazırladığınız video kapağına göre gelir yada gelmez ilk golü burada atar yada yersiniz. Kapak iyiyse kitle geleceğinden bot ben 100 defa gösterdim 30 kişi sağtan tıklayarak videoyu izledi der ve kaliteli video der yada kimse ilgilenmedi kalite zayıf der .
4 ilgili 30 kişi 10 dklık videonuzu altını çiziyorum idael süre 10 dk 3 dk izledi işte sonraki gol burada atılır yada taça çıkar 3 dk yı yt efsane sayar ve botlar sizi bir üst lige taşır daha çok izlenen videolara önermeye başlar tabi siz bu arada süreklı kan pompalamalısınız ki botlar kanalınızda gezinsin sizi bi yerlere yerleştirmeye çalışsın.
5 birde işin çakallık boyutu vardır kendinize rakip gördüğünüz ki bunu ilk başlarda alt ligdeki kanalları secerek yapmalısınız onların başlıklarına yakın aynı değil yakın ve benzer başlıklar kulanırsanız botlar atl ligde sizi onlara yakıştırır önerir.

Burada dikkat edilecek hususlar ortalama 10 dklık video düzgün metalar kaliteli kapak resim kalitenizden dolayı yüksek izlenim. bunları yapamaz sanız 30k abone olmasının zerre önemi olmaz.

Püf nokta : olurda bi yerlere gelirsen ben oldum diğe biyerlerin kalkarsa algoritma kalkanları indirir bu iş devamllık tam zmanlı mesai ister.

Bol şans bol kazançlar hocam.

Konu kesh tarafından (2.12.2019 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla