Tekil Mesaj gösterimi
  #29048  
Okunmamış 3.12.2019, 23:31
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.12.2014
Nereden: İstanbul/Beyoğlu
Yaş: 40
Mesajlar: 2,324
Etiketlendi : 68 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
unadikum isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bomba Bir Özellik Daha Eklendi!
Doğal seslendirme özelliği sayesinde 26 dilde ve 99 farklı konuşmacı ile videolarınızı seslendirin.
Doğal seslendirme ile yapay seslendirme arasındaki en büyük fark ise doğal seslendirme özelliği kelimenin telaffuzu ile ses şiddetini ayarlayarak konuşur, bu özellik ile oluşturulan videoyu gerçek insanın okumasından ayırmak neredeyse mümkün değildir.
Ayrıca bu seslendirme özelliğindeki konuşma hızı ve ses perdesi özelliği ile kendi zevkinize özel bir video seslendirmesi yapabilirsiniz.

Gerçekten şaşırtıcı denemelisiniz.
Yakında deepfake ile logonun olduğu yere yüz eklerse saşırmayın.
Şunu ekleyebilirmisiniz iş kolaylaştırması için , oluşturulacak video sayısı için resmi otomatik olarak girin bölümünde eğer paragraflar arasında boşluk varsa direk o paragrafı slayt atsın. Ben kendim sayfanın başından sonuna kadar kopyalıyorum. tabi kopyaladığım web sayfasının resimleri oluyor. Sonra image urllerini siliyorum. Sonra o sayfanın urlsi ile resimleri çekiyorum.
Eğer düzgün birşey yapacaksam resimler sırayla gelmediği için resimleri ayarlıyorum. sonra resimlerin sayfada ki yazılarını ayarlıyorum.
Aslında detay ayarlama kısmında paragraf arasında boşluk(1-2 sıra) her paragraf bir slayta sığdırlmaya algoritma ayarlanırsa daha iyi olur
Web resimlerinden çekilen resimlerde otomatik seçimler seçtikçe değişse yani diyelim 20 resimi web resimden çektik algoritma her bir resmi ayrı ayrı kendiliğinden işaretliyor. Ben 1 resmi kendim seçtim 2. resmi 3. ... ilk 5 resmi geriye 15 tane daha kaldı 15 arasından arayıp bulsam. 6 resmi seçince 14 arasından yani seçilen resimler geri kalan resimlerde hafif görüntüsü perdelenebilir yada algoritma seçilmeyenleri başa atabilir seçilenleri sona .. Platform daha kolay kullanışlı olur.

Konu unadikum tarafından (4.12.2019 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla