Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 22.01.2020, 15:22
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ON***** KA*****
Administratör
 
Üyelik tarihi: 7.08.2013
Mesajlar: 4,721
Etiketlendi : 1561 Yazıda
Etiketlendi: 15 Başlıkda
Post Forumda Yenilikler - Moderatör Ekibi Oluşturulması - Yeni Üyelik Sistemi - Kategori Düzenlemeleri - Diğer Yenilikler - Düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar, değişen ve büyüyen internet dünyasında yerimizi almak ve sitemizi her anlamda büyütmek, geliştirmek istiyoruz. Özellikle son zamanlarda sitenin aktif kitlesinin azalması dikkatinizi çekmiştir, bunda özellikle sitenin ana konusu olan YouTube üzerinden para kazanmaya olan ilginin azalması (YouTube ve Google’ın yaptırımları sebebiyle) etkili oldu. Yenilenen yapımızda tabi ki YouTube yine ön planda olacak ve özellikle özgün YouTube çalışan arkadaşlarımıza destek olmak ana düşüncemiz olacak. Ancak internet üzerinden para kazanma, ticaret, programlama gibi konularda da öne çıkan daha genel bir platform olma yolunda adımlar atmaya karar verdik. Bu konuda forum kategorilerimizin düzenlenmesi, yeni moderatör ekibimizin oluşturulması, üyelik sisteminde yapılacak çeşitli düzenlemeler, yenilenecek tasarımımız ve YTPara’ya özel eklentiler üzerine düşüncelerimizi sizlerle de paylaşmak istedik. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz. Bugüne kadar bu ailenin bir parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz.

YTPara Moderatör Ekibi Oluşturulması

Bu mesajın içeriğinden de anlayabileceğiniz üzere forumda değişikliklere gitmek ve forumu büyütmeyi hedefliyoruz. Bu aşamalarda güvendiğimiz, tanıdığımız, forumda vakit geçiren ve foruma katkı sağlamak isteyen ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Kendisini ya da bir başkasını aday olarak göstermek isteyen kişiler konu altında ilgilendikleri kategorilerle birlikte (yeni açılan ya da şu an aktif olan kategoriler olabilir) mesaj atabilirlerse bu konuya ya da bana özel mesaj yoluyla başvurabilirlerse sevinirim. Sonrasında ekip olarak yeni moderatör ekibini seçeceğiz ve birlikte çalışmaya başlayacağız.

Yeni Üyelik Sistemi Hakkında Yapılması Planlanan Değişiklikler

Üyelik ücretleri kaldırılacak. Onaysız üyelik sistemi devam edecektir. Onaysız üyeliklerin onaylı olması için ya davet edilmeleri ya da aşağıda bahsedilen doğrulama işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Davetiye sisteminde üyelere verilen davetiye miktarı artacak, özellikle çevrenizdeki internet üzerinden para kazanma, internet üzerinden ticaret vb. konularda ilgisi olan tanıdığınız kişileri gönül rahatlığıyla davet edebilirsiniz. Kasıtlı olarak bir dolandırıcıyı davet etmiyorsanız ya da ücretli davetiye satmıyorsanız davetiye gönderdiğiniz için banlanmayacaksınız. Şu an davetiye göndermek için aklında birileri olan kişiler konu altına mesaj atarlarsa davetiye haklarını hemen ekleyebilirim.

Kayıt olurken TC Kimlik no (devletin paylaştığı veriler üzerinden onaylanacak) ve SMS onayı sistemi üzerinde çalışıyoruz. Bu doğrulamaları yapan kişiler davetiyeye gerek kalmaksızın onaylanacak.

TC Kimlik no ve SMS onayı yapan kişilerin profillerinde bu doğrulamaları yaptığına dair bilgilendirme gözükecek.

Forum içi ticaret puanları sistemi aktifleştirilip daha sistematik şekilde kullanılacak.

Forum içi ve forum dışı kullanılmak adına güvenli ticaret platformu üzerinde çalışmalar gerçekleştirilmekte, ürün ve para havuzda toplanıp ürünün teslimi doğrulandıktan sonra paranın transfer edilmesi ve herhangi bir olumsuzluk durumunda yöneticilerin durumu değerlendirmesini içeren bir platform üzerinde çalışılmakta.

Giriş sisteminin daha güvenli hale getirilmesi için 2 factor doğrulama sistemi üzerinde çalışılmakta.


YTPara Forum Kategorilerinin Düzenlenmesi

Forum kategorilerini düzenleme kararımız uzun zamandan beri vardı. Ayrıca YouTube spam üzerine olan kategorilerden biraz daha internet üzerinden para kazanma, ticaret, programlama başta olmak üzere daha genel bir platform olma yolunda kararlar aldık. Bu sebepten ötürü başta YouTube için özgün video çeken arkadaşlara, kanal sahiplerine, internet üzerinden her konuda para kazanmaya çalışan kişilere, sosyal medya hizmeti sunanlara, sunucu hizmeti sunanlara, melek yatırımcı arayanlara ve melek yatırımcılara, uygulama geliştiricilere, kısacası daha büyük bir kitleye ulaşmayı planladığımızdan forum kategorilerinin düzenlenmesi önemli bir adım.

Eklenmesi planlanan kategorileri ve onlarda yapılması planlanan değişiklikleri özet olarak listeliyorum. Bu listede olmayan kategorilerin oluşturulması, olan kategorilerin ise düzenlenip öne çıkarılması, aktif hale getirilmesi planlanmaktadır.

Sizlerin de forumda yer almasını düşündüğünüz kategoriler var ise lütfen konu altından bizlerle paylaşınız. Bu sayede hepimizin paylaşım yapabileceği ve kazanç sağlayabileceği güvenilir ve daha büyük bir platform olma yolunda hep beraber kararlar almış oluruz.
  • Youtube Özgün Video Oluşturma - Özgün Video Alım Satım
  • Youtube - Özgün Video Reklam Alım Satımı -> Özgün videolarınıza içerik içi marka reklam alım satımı sağlanması
  • Sosyal Medya Danışmanlığı - YouTube özgün video danışmanlığı
  • Pinterest
  • Instagram hizmetleri
  • Facebook hizmetleri
  • Makale -> Özgün İçerik Alım Satım
  • E-Ticaret Bölümü -> Ana kategori haline getirilmesi ve alt kategorilerin planlanması
  • Affiliate, Satış Ortaklığı
  • Melek Yatırım, Proje Ortaklığı -> Proje, fikir alış verişi ve ortak, sponsor, melek yatırımcı arayışı
  • Mobil Uygulama Geliştirme
  • İş Veren ve İş Arayanlar için olan forumun geliştirilmesi
  • Kripto Coinler -> Bitcoin başta olmak üzere, çeşitli konular
  • Programlama -> Programlamanın temelleri, öğrenmek isteyen için bilgi kaynakları -> Popüler yazılım dilleri için alt forumlar
  • Sunucu Hizmeti Veren Firmalar ve Sunucu Hizmeti Almak İsteyen Kişiler İçin olan bir kategori oluşturulması ve düzenlenmesi
  • Konu Dışı forumların düzenlenmesi

YTPara’ya Özel Eklentiler

Yakın zamanda eklenecek eklentiler ile forum üyelerinin çeşitli hizmetlere ücretsiz bir şekilde ulaşması planlanmaktadır.

En yakın zamanda eklenmesi planlanan özellikler aşağıda listelenmiştir.
  • Youtube: Özgün Videolarda Kullanılabilecek Ücretsiz Müzik Kütüphanesi
  • Pinterest: Hesap Takip Sistemi, Site URL ile Shadow Kontrol, Kullanıcı adı ile Shadow Kontrol
  • Site: Çeşitli site ve SEO araçları
  • Yazılım: HTML, CSS kolay kodlama, kod test arayüzü
Tüm özel eklenti taleplerinizi de değerlendireceğiz ve sırasıyla eklemeye başlayacağız, lütfen konu altında kullandığınız ya da kullanmayı düşündüğünüz bu tarz araçlar var ise bildirin, ekibimiz taleplerinizi gerçekleştirmeye çalışsın. Normalde ücretli satılan uygulamalar da olabilir bunlar, amacımız sizlere daha iyi hizmet vermek olacak bu konuda.

YTPara Mobil Tasarım - Site Tasarımı

Bildiğiniz gibi şu an sitemizin bir mobil arayüzü yok, yeni bir site tasarımı üzerinde çalışıyoruz. Sonlandığında o tasarım sitemizin ana tasarımı olacak olup tasarım mobil uyumlu olacak. Yani mobil sitemizin de ayrı bir tasarımı olmuş olacak kullanım kolaylığına sahip. Ancak eski tasarımı kullanmak isteyen üyelerimize de şu anki tasarımı kullanmalarına izin vermeyi planlıyoruz.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar