Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 9.02.2020, 15:56
ByM ByM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.05.2014
Mesajlar: 292
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart Felixo Borsasından Bol Miktarda $FLX (Felixo Airdrop)


Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımızda sizlere kripto para borsası olan Felixo’dan bahsetmek istiyorum.

Bu borsa çok cömert davranarak;
Üye olup SMS Onayı yapılmasından, KYC onayından, sosyal medya hesaplarınız ile ilgili işlemlerinizden vs. gibi bir çok kolay ve kısa zamanda yapılabilinecek işlemler için sizlere $FLX (Felixo Airdrop) veriyor.
Bu linke tıklayarak üye olup www.felixo.com
Telefonunuzu onayladığınız anda 500 $FLX kazandınız bile. Ama daha bitmedi, yapacağınız işlemler ve alacağınız $FLX (Felixo Airdrop) miktarları ise şu şekilde:
SMS onayı yaptığınızda 500 $FLX, KYC onaylandığında 1500 $FLX, Kripto varlıklarımızdan herhangi birine yatırma işlemi yaptığınızda 500 $FLX, Referans olduğunuz kişi kayıt olduğunda 250 $FLX kazanacaksınız, Referans olduğunuz kişinin dökümanını onaylama işleminden 750 $FLX kazanacaksınız…
Durun daha bitmedi; twitterde takip ettiğinizde 50 $FLX kazanacaksınız, Retweetle 250 Takipçiye kadar 75 $FLX, 250 takipçiden sonrası için takipçi sayısı kadar $FLX. (Max 10000 $FLX…
Yukarıda ki örnek Twitter için geçerliydi, bunun yanı sıra Facebook, İnstagram, Telegram, Youtube, Linkedin vs. gibi tüm sosyal medya hesapları ile ilgili yapılacak kolay işlemler ile extradan $FLX (Felixo Airdrop)kazanmaya devam edeceksiniz….
O zaman hemen üye olsanız iyi olur.
Üyelik Linki: www.felixo.com
Refsiz: www.felixo.com
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar