Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Okunmamış 1.05.2020, 20:43
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sms Onaylı
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,406
Etiketlendi : 393 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Mehmet26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık emek verilmiş
Teşekkürler Mehmet hacı abim


Alıntı:
myigitoguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam eline emeğine sağlık. Ana konu olmuş resmen 2020 için. Benimde bir sorum var. Linki aşağıda cevaplarsan çok sevinirim.

https://www.ytpara.com/youtube-hakki...-hakkinda.html
Teşekkürler, çocuk kategorisi de çok soruluyor ama hakim olmadığım için detaylı bir fikir veremem. Yalnız söyleyeceğim şey şu ki çocuklara yönelik işaretlenen içeriklerde reklamlar azalıyor, haliyle gelir düşüyor. Kanalda topluluk, kart, mini oynatıcı ve bir çok özellik kaldırılıyor. Ekstradan çocuklara hitap eden içeriğini çocuklara özel olarak işaretlemez isen kanalla alakalı yaptırım yapılabileceğini içeren bir madde mevcut ;


Videomun kitlesini yanlış ayarlarsam ne olur?
Bu değişiklikler, ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) ve NY Başsavcısı ile yapılan sözleşme uyarınca zorunludur ve Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (COPPA) ve/veya geçerli diğer yasalara uymanıza yardımcı olacaktır. Konumunuz fark etmeksizin, videolarınızın çocuklara özel olup olmadığını bize bildirmeniz gerekir. Kitlenizi doğru şekilde ayarlayamamanız durumunda, FTC veya yetkili diğer kurumlara uyumlulukla sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca YouTube hesabınızla ilgili işlem yapmamız gerekebilir. FTC'nin COPPA'ya uymayı zorunlu kılması hakkında daha fazla bilgi edinin.
Not: Genç kitleleri hedeflediği açıkça belli olan videoları tespit edebilmek için makine öğreniminden de yararlanacağız. Kitlenizi doğru şekilde ayarlayacağınız konusunda size güveniyoruz ancak hata veya kötüye kullanım durumlarında kitle ayarı tercihinizi geçersiz kılabiliriz. Yine de kitlenizi sizin için ayarlama görevini sistemlerimize bırakmayın. Sistemlerimiz, FTC veya diğer yetkililerin "çocuklara özel" olarak sınıflandırdığı içerikleri tespit edemeyebilir. Kitlenizi çocuklara özel olarak doğru şekilde belirlememeniz durumunda yasal sonuçlarla veya YouTube ile ilgili olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İçeriğinizin çocuklara özel olup olmadığını belirleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bu Yardım Merkezi makalesine göz atın veya yasal danışmanınızdan bilgi edinin.

https://support.google.com/youtube/answer/9527654?hl=tr
__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php


Alıntı ile Cevapla