Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Okunmamış 1.05.2020, 20:51
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ME***** Oğ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.03.2020
Mesajlar: 165
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Rewossky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler Mehmet hacı abim




Teşekkürler, çocuk kategorisi de çok soruluyor ama hakim olmadığım için detaylı bir fikir veremem. Yalnız söyleyeceğim şey şu ki çocuklara yönelik işaretlenen içeriklerde reklamlar azalıyor, haliyle gelir düşüyor. Kanalda topluluk, kart, mini oynatıcı ve bir çok özellik kaldırılıyor. Ekstradan çocuklara hitap eden içeriğini çocuklara özel olarak işaretlemez isen kanalla alakalı yaptırım yapılabileceğini içeren bir madde mevcut ;


Videomun kitlesini yanlış ayarlarsam ne olur?
Bu değişiklikler, ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) ve NY Başsavcısı ile yapılan sözleşme uyarınca zorunludur ve Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (COPPA) ve/veya geçerli diğer yasalara uymanıza yardımcı olacaktır. Konumunuz fark etmeksizin, videolarınızın çocuklara özel olup olmadığını bize bildirmeniz gerekir. Kitlenizi doğru şekilde ayarlayamamanız durumunda, FTC veya yetkili diğer kurumlara uyumlulukla sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca YouTube hesabınızla ilgili işlem yapmamız gerekebilir. FTC'nin COPPA'ya uymayı zorunlu kılması hakkında daha fazla bilgi edinin.
Not: Genç kitleleri hedeflediği açıkça belli olan videoları tespit edebilmek için makine öğreniminden de yararlanacağız. Kitlenizi doğru şekilde ayarlayacağınız konusunda size güveniyoruz ancak hata veya kötüye kullanım durumlarında kitle ayarı tercihinizi geçersiz kılabiliriz. Yine de kitlenizi sizin için ayarlama görevini sistemlerimize bırakmayın. Sistemlerimiz, FTC veya diğer yetkililerin "çocuklara özel" olarak sınıflandırdığı içerikleri tespit edemeyebilir. Kitlenizi çocuklara özel olarak doğru şekilde belirlememeniz durumunda yasal sonuçlarla veya YouTube ile ilgili olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İçeriğinizin çocuklara özel olup olmadığını belirleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bu Yardım Merkezi makalesine göz atın veya yasal danışmanınızdan bilgi edinin.

https://support.google.com/youtube/answer/9527654?hl=tr
Üstaım cevapladığın için çok teşekkür ederim. Evet ben yasa ile beraber zaten çocuklara göre diye işaretledim. Zaten içeriklerimde çocuklara göre. Benim sormak istediğim videoyu yükleyip katagori seçerken çocuk şarkılarına müzik çocuk videolarına eğlence olarak veriyorum son 1 haftadır. Çocukları şarkılarınıda son 1 haftadır atıyorum zaten hocam. Hani katagoriyi oynamak sıkıntı yaratır mı acaba?
Alıntı ile Cevapla