Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 23.07.2020, 23:24
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
FE***** AK*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.05.2020
Nereden: Karadağ
Mesajlar: 308
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Sitemizde Firmanızın Reklamını Yapın!



Hepinize Selamun Aleyküm Arkadaşlar.

Website içeriğimiz genel olarak teknoloji, nasıl yapılır, sinema, blog ipuçları, SEO gibi daha birçok alanda içeriğe yer veriyor.

Markanızı tanıtmak satışını yapmak istediğiniz ürünleri daha fazla kişiye ulaştırmak için en önemli noktalardan bir tanesi. İşte bu nedenle sizlere bu fırsatı sunuyoruz. Markanızı sitemizde 3 şekilde tanıtma imkanınız var. Bunlar, banner reklam, tanıtım yazısı ve backlink yöntemi..

Tanıtım Yazısı
Sitemizde sizlerin Markanız hakkında hazırladığınız güzel bir tanıtım yazısını paylaşıyoruz. Tanıtım yazısı içerisinde sitenize yönlendiren linkler yer alacaktır.

Banner Reklam
Sitemizin herhangi bir reklam alanında markanıza ait bir banner reklam yayınlayabiliriz. Banner reklamlar aylık olarak yapılmaktadır.

Backlink
Google, önerilerin siteleri her zaman sever. İşte bu nedenle de markanızı daha iyi yerlere getirmek için sitemizde markanız ile alakalı herhangi bir konu içerisinden belirlediğiniz kelimeden backlink alma şansınız mevcuttur.

Sitemizin Alexa Sıralaması= https://bit.ly/2EePC5l

Ayrıca sitemiz Google News kaydı yapılmış ve içeriklerimiz paylaşılmaktadır. Yani daha fazla kişiye içeriklerimiz ulaşmaktadır.


Reklam Vermek İçin Buraya Tıklayarak bize hangi yöntem ile reklam vermek istediğinizi belirten bir mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

Skype Adresimiz: live:kurgugucu

Sitemizden Satın Alınan Tanım Yazıları ve backlinkler için buraya ve buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.


Analytics Raporu

Son 28 Gündeki Rapor

Konu fevzzofficial tarafından (19.03.2022 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: tanıtım yazısı örnekleri yüklendi
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar