Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 21.08.2020, 13:52
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,096
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart @phpEcho şikayet

Bu hayatta en sevmediğim şey, işini düzgün yapmayan dürüst olmayanlardır.


Şikayetçi Üye: @Android Türkiyem

Şikayet edilen üye: @phpEcho
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/e-ticaret/145...-aciliyor.html
Olay: Whatsapp numarası : 05514392790 Kendininden 4 adet Azure hesap



En sevmediğim konudur Şikayet konusu lakin bana yaptığı bu durumu görmezden gelemezdim hala gidip konusunda satış güncel yazması ve kendimi geçtim forumdaki arkadaşların maduriyet yaşamamaları için açıyorum. @phpEcho post sayısının azlığı ve yeni üye olmasının sebebiyle banlanacağını çokta umursamıyor (Herzamanki yeni üyeler gibi). İade ve Telafisi yapacağını düşünmüyorum bu sebeple YTparamızdan @phpEcho ile konuşma kayıtlarını konuya ekliyorum ve banlanmasını istiyorum.



Özet : Azure alındı bi kaç saate her açtığı kapanıyor. Kendiside denedi mesajlardan anlaşıldığı üzere her açtığı kapanıyor hatta sitem ediyor başaracağım diye başamarıyıncada netflix ile ödeyelim diyor, ben iş ahlakı olsun diyerek iadesini istemiyorum çünkü arkadaşta para kazanıyor bu sebeple işimi görmesede bi kaç gün sonra çevreme hediye etmek için netflix istiyorum.Dönüş yapmıyor, daha sonra bi kaç gün sonra Dönüş yapınca telafisini yaptık diyip geçiştiriyor.Telafisi vs'de yapılmadı.



Daha üstüne kanıt bilgi gerekiyorsa yazacağım, onun harici yazmayacağım. Diyeceklerim bu kadardır.



Kanıtlar:



















@phpEcho
@Android Türkiyem




*************


Konuya yorum yazarken İzin hatası veriyor bu şekilde yazıyorum @Rewossky

22:48 : Yeni Yorum :


kendisi bizatihi mesajda 3 hesap açtığı 3 ününde kapandığını belirtiyor. Kendisinin ilk azure sattığı kişiyim arkadaş 1 numara ile 4 tane azure açmış kapanma sebebi belli saten benlik bi durum olsa eyvallah der geçerim.




Kendiside durun tekrar açmayı deneyeyim dedi ""bana vermeden kendisinde de kapandı"" yazışmaları okuyabilirsiniz. Bu durumda garanti verilip verilmemesini anlamı varmı ?



Kendisi yazışmalardan "her açtığı hesabın kapandığını farkettiği için size Netflix verelim yazdı mı ?" yazdı



olaydan bu sonuç çıkarken bunun telafisi yapılmaz mı durum da böyleyken @Rewossky bana garanti verilip verilmemesini sormanız bi garip değil mi ?


yani olay şu mu ben aynı numaradan hesap açtım sana 4 hesap verdim verdiğim saat içerisinde 4 üde kapanmış giriş yaptıkça tümüne baktın ki kapanmış (Tüm azureleri aynı numaradan almışsın) ve bende 3 hesap açtım aynı sorunu bende yaşadım direk kapandı sonrada netflix telafisini yapalım dedim 1 hafta sonrada biz size hesap bilgilerini göndermiştik saatinde kapansın banane sonuçta id şifreyi ben verdim diyeceğim üstelik benim açtıklarım da kapandığı halde "ve biz bu sonuç arasından garanti verip vermemeyi sorgulayacağız"..
*
*
*
*


3. Yorumum : Arkadaş insanlık ettim demiş gülesim geldi, (insanlık) dediğimiz olay aynı numaradan(kapanacağını bile bile), azure açıp kapanması ve seninde tekrar açıp açtıklarınında elinde kalmasıyla sonra çekinmeden biz telafisini yaptık demense insanlığında verdiğim para senin olsun. Azıcık Dürüst olsaydın yeterdi be kardeşim.



*
*

Konu Android Türkiyem tarafından (22.08.2020 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar