Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 11.09.2020, 02:13
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
MU***** DE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.09.2019
Mesajlar: 10
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Eğer talepte bulundunuz ve hala para hesabınıza geçmediyse (gerçekten 20 gün olduysa) Payoneer ile iletişime geçip durumu anlatıp 2 haftaya geri payoneere yatırırlar paranızı. Bazen böyle aksilikler olabiliyor. Açıkçası payoneer her ne kadar kullanışlı olsada.

1- Arkadaş gibi banka hesabınıza çektiğiniz para 1 aya kadar gelmeyip tekrar payoneer hesabınıza dönüyor. İşin sıkıntı tarafı googledan gelen parada ireland cart curt yazıyor, bunda ise payoneer paranızı ilk tr de size parayı gönderebilecek aracı bir kuruluşa gönderiyor, ordan da para size geçiyor.

Yani bir sıkıntı olduğunda payoneer diyoki ben gönderdim paranı. Kendi bankanı arıyosun payoneer kim diyor, hesabınıza gelen bir şey yok diyor. Aracı firmada hep aynı olmuyor.

Ha ama illa paranız tekrar payoneere dönüyor er yada geç. Dua edin başınıza gelmesin.

2- Baba ben komisyonumu vereyim net bir şekilde anında ATM den para çekeyim derseniz, atmler bu payoneer kartı arada yutabiliyor (google yazarsanız payoneer kart yuttu diye bir çok şikayet konusu görürsünüz)

Kısaca payoneer ile iş yapıyorsanız ay sonu gelecek paranıza güvenmeyin. Bu payoneer sizi asla yarı yolda bırakmaz (en azından başıma ne geldiyse yardımcı oldular) ama dediğim gibi içerdeki paraya güvenmeyin ödemelerinizi,harcamalarınızı ona göre yapın.
Alıntı ile Cevapla