Tekil Mesaj gösterimi
  #1327  
Okunmamış 12.10.2020, 23:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.06.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 958
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
JiTeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülke yıllarca limon domates satıp ayakkabı boyayan memurlar doluydu yetmezmiş gibi depremzedelere gelen paraları memur maaşı ödemek zorun da kaldı. Şu an muzzam zengin değiliz ama kusura bakamayın ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum benim çalıştığım yer de memurlar rahat rahat tatile gidip 2 hafta 3 hafta 1 ay gibi yıllık tatilerini yapıyorlar. Bunun yanı sıra bir arkadaşımın tanığı 70 metre kara bir ev almış 700 bin tl ama niye site içiymiş aynı evin daha büyüğünü bizim oturduğumuz çevre de 300 bin tl ye rahat bir şekil de alırsın bunun yanı sıra benim öz amcaoğlum kiracı olmasına rağmen orta düzey bir arabaya binebiliyor demek ki insan ayağını yorganına göre uzatırsa ALLAH nasip eder herşeyini insan oğlu kendini iyi bilecek pandemi oldu ülke zor zamnalara girdi araba fiyatları 2 katına çıktı millet araba sevdasına düştü herkes araba alma derdin de sonra borcum var harcım var ee alma toplu taşıma kullan fiyatlar düşünce alırsın 30k fiyatı olan araba 50-60k olmuş adam araba alma peşin de tekrar söylüyorum ülkemiz muassır medeniyetler seviyesin de bir ülke değil çok zengin bir ülke değiliz ama kıyasladığınız ülkeler 1900 yıllar'dan hatta daha eski yıllar'dan itibare gelişmeye başlamışken bizim ülkemiz 2000'li yıllar da gelişmeye başladı bir taraf da 100 yıldır gelişen ve gelişmek de devam eden ülkeler diğer taraf da 20 yıllık gelişmek de olan bir ülke bu gelişme de öyle hemen teknoloji zenginlik sanayi savunma vs değil herkes biliyor bu ülkenin geçmişini bilmeyen varsa araştırsın lütfen. Bugün Doğu Akdeniz de yaptığımız araştırmaları 20-30 yıl önce yapsaydık hükümet 40 kere değişmişti unutmayınız bunu.

Bunlar sadece bir kısım dünya devi olmuş araba şirketlerinin kuruluş tarihi bunlar araba şirketleri kurup geliştirirken biz kapatıyorduk. Savunma sanayi şirketlerini siz araştırabilirsiniz.
BMW Kuruluş tarihi: 7 Mart 1916, Münih, Almanya
Audi Kuruluş tarihi: 29 Haziran 1932, Zwickau, Almanya
Mercedes-Benz Kuruluş tarihi:1926, Stuttgar, Alamnya
Toyota Kuruluş tarihi: 28 Ağustos 1937, Japonya
Ben savunma sanayisine kötü demiyorum ama sizde artık kötüye kötü demeyi öğrenin. AKP'den sonra kaç tane ek vergi gelmiş araştırın. Araba sevdası diyorsunda kusura bakmada bu hayata birkez geliniyor, sizin sanırım 5. hayatınız falan ki çok rahatsınız. Herkes insanca yaşamayı gezmeyi eğlenmeyi hak ediyor.
Alıntı ile Cevapla