Tekil Mesaj gösterimi
  #10  
Okunmamış 1.12.2020, 00:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.06.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 958
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ytnoob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Komik fikirler var. Baylar bunları söylerken düşünüyor musunuz hiç? 1 ay tam kapanma fabrika vs dahil ve herkese 1 aylık ücreti.

Tamam kabul ettik, kapattık heryeri, herkese parasını verdik. Ne yapacaksın o parayla? 1 ay fabrikalar, üretim durdu. Ne yiyeceksin parayı mı? Şaka gibi ezbere konuşmayın hadi yiyecek içecek de buldun imkansız ama eyvallah. Ülkede 1 pozitif bile kalmadı. Ondan sonra dışarıya da komple kapatacaksın ülkeyi. 1 kişi bile girse çöp olacak herşey. Mantıklı mı bu Allah rizası için hangi ülke tam kapanma yaptı fabrikalar, üretimler dahil? Yapamaz yahu ne yiyecek millet şurada 2 gün kapatsan 1 aylık alışveriş yapıyor insanlar 15 günden 1 aydan bahsediyorsunuz. Şu lanet şey hakkında konuşurken lütfen ideolojik düşünmeyin valla komik oluyor.
Kesinlikle haklısın hocam.
Fabrikalar üretim yerleri durmaz zaten bu saçmalık olur. Fırıncı ekmek çıkarmazsa, gıda sektörü durursa ne olacak diyen yok

Her yer kapansın, kapansında kimde stok var ekmeği kaç gün stok yapabilecek bir insan? Hadi köydekinler ekmek işini çözer de şehirdekinlerin çoğunuluğu ne yapacak. Malesef aşı işi tam rayıne oturmadan bu sorunlar zor aşılacak gibi.
Alıntı ile Cevapla