Tekil Mesaj gösterimi
  #62  
Okunmamış 19.02.2021, 18:54
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sms Onaylı
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,406
Etiketlendi : 393 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
meren14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Rewossky Hocam çok sağ olasınız verdiğiniz bilgiler için.
Benim de birkaç sorum olacaktı.
1- Payoner’i vergi vermemek için yapıyorsunuz galiba ama yıllık arızi kazancı geçtiğimiz zaman yine sıkıntı olmaz mı bu vergi için?
2- Benim YouTube Adsense hesabım ‘Geçersiz Tıktan’ kapatıldı. Yazın Work and Travel için Amerika ‘ya gideceğim. Yeni Adsense açıp orda pini onaylatmayı planlıyorum. Kendi ismimle bir hesap oluşturdum. Sıkıntı olmaması için ne yapmam lazım? Google yakalar mı telefondan girdiğim için banlama ihtimali var mıdır?
3- Payoner hesabı açmadım ama Payoner hesabının da Adsense hesabıyla aynı konum olma zorunluluğu var mıdır?
4- Bir de bu konuyla biraz alakasız bir sorum daha var. YouTube Adsense hesabım banlandı, Google Web Adsense için başvurduğumda bir sorun olur mu? Galiba yine vergi vermemek için US veya UK pin onaylatmak mantıklı.
Payooner konusunda uzman değilim, bu ay ilk kez ve son kez alacağım ödememi, ing adsenselerdeki sorundan ötürü hesabı tr'ye taşıyacağım. Vergi açısından yorumlarsam para yurtdışı hesabına yatıp onu yurtdışından çekip nakit olarak ülkeye getirmediğin sürece sıkıntı her zaman var ama bizler riskleri sadece indiriyoruz. Banka hesabına giren tutarlar yükseldikçe sıkıntılar olabilir diye düşünüyorum, ama şuan devlet pek payooner'a odaklanmış durumda değil, ama bu ileride payoonerden alanların sıkıntıya düşmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bildiğim kadarıyla abd adsenselerde tax sorunu vardı, vergi kimliği soruyor yani, o yüzden sıkıntı olabilir o olay daha başlamadan onu araştır ilk başta.

Payooner açarken Türkiye adresini gir, ileride teyit için belge vs. isteyebilirler, geçici adresler verirsen sorun yaşayabilirsin. Türkiye'den açtığın payooner hesabı ile sana 3 adet iban verecekler, usd eur gbp, bunları kullanabilirsin.

Web adsenseler hakkında hiç bir bilgim yok hocam
__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php


Alıntı ile Cevapla