Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 25.06.2021, 18:57
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 49
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart @beratomur1 'den şikayetçiyim

Şikayetçi Üye: @TarikTR

Şikayet edilen üye: @beratomur1

Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/youtube-abone...e-abonesi.html


Olay: 2 adet olay var biraz uzun olacak fakat sıra sıra anlatacağım.

Olay1: Arkadaşla konuşmanın başlangıcında 1. ss de gözüktüğü gibi anlaşıyoruz. Konuyu takip edenler ya da bu işle ilgilenenler 19.06.2021 de güncelleme geldi ve yaptığım çoğu gönderim silindi.

1. ss: https://www.hizliresim.com/tg6ii4t

Daha sonrasında başkasından satın alıp almadığını soruyorum ki ona göre hareket edelim.

2. ss: https://www.hizliresim.com/biqwjq4

Güncellemeden sonra kanalında düşüş yaşandı fakat sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşti. Çok yoğun olduğum için kanalına bakmadım ve istediği gibi iadeyi gerçekleştirdim. Lakin şöyle bir şey var ki hangi smm panelini kullanırsanız kullanın aldığınız siparişten eksik bir tutar gelirse size gönderilmeyen/eksik kalan kısmın iadesi yapılır çünkü gönderilen kısım için bir emek ve ücret ödeniyor. 1000 adet alınan siparişte 700 adet gönderim yapıldı ve diğer kanallarda da tamamen düşüş olduğu için kontrol etmeden anlaştığımız gibi sanki kanala hiç abone göndermemişim gibi %50 lik iadesini gerçekleştirdim.

3. ss:https://www.hizliresim.com/de11h36

4.ss :https://www.hizliresim.com/2r8icrq

Mağrudiyetin giderilmesi için sistemimize yaptığımız güncellemeden sonra hemen geri gönderim yapmaya başladık ve arkadaşa bunu gönderimi başlatırken söyledim.

5.ss :https://www.hizliresim.com/tsnphwv
(tamamladık yazmam el alışkanlığı gönderimi başlattığım zaman arkadaşa yazdım.)

Arkadaş gönderimi başlattığımı söylediğim mesajı gördü ve kesinlikle hiçbir geri dönüş yapmadı.

6. ss :https://www.hizliresim.com/e02o3vv

Daha 50-100 civarı abone gönderilmişken mesajı gördü ve istemediğini belirten bir şey söylemedi.

Düşen hizmetlere tekrar gönderim yapmak için kontrol ederken baktım ki arkadaşın kanalının abonelerinin hepsi silinmemiş sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşmişi, fakat aboneler düştü diye mesaj geldiği zaman tüm abonelerinin düştüğünü düşünmem gayet doğal. Ve bu yüzden arkadaşa geri dönüş yaptım.

7. ss: https://www.hizliresim.com/39syd71

Yukarıda başka bir sağlayıcıdan abone alıp almadığını sormuştum ve bana almadığını söylemişti, ben onun nasıl başkasından alıp almadığını sorduysam onun da bana aynı şekilde durumu değiştikten sonra bunu belirtmesi gerekiyordu.

8. ss: https://www.hizliresim.com/i0xbxru

Hiçbir şekilde abone istemediğine dair bir mesaj atmadı "gönderim başlatıyorum" mesajını görmesine rağmen ben başkasından abone alıyorum gönderimi iptal et gibi şeyler söylemedi eğer söyleseydi siparişi durdurur gönderim yapmazdım.

9. ss: https://www.hizliresim.com/jlon42x

Kendi abonecime gönderdim diyor fakat gece mesajı görmesine rağmen bana benim kendi abonecim var bana gönderim yapma demiyor.

10. ss: https://www.hizliresim.com/lijq50j

1. olay için asla onu suçladığımı belirten bir şey yazmadım kendim yanlışıkla gönderdiğimin farkında sonradan vardığımı ve sadece iade etmesini istedim.


11. ss: https://www.hizliresim.com/bdyllka

Gece gönderdimi başlattığım mesajını gördüğü zaman en ufak "." bile yazsaydı istemediğimi böyle belirttim deseydi tamam derdim fakat aboneler gelirken sorun yok ama bir sonraki gün ben istemedim diyor

12. ss: https://www.hizliresim.com/bl325vu

Neden söylemediniz dediği şeyi söyledim, kendisi de başlatıp durdurmanın benim elimde olduğunu biliyor ama bana gece gönderim yapma, istemiyorum demiyor.

13. ss:https://www.hizliresim.com/q5y2im8
14. ss:https://www.hizliresim.com/sudo7pi

1. olay için arkadaşı suçlamıyorum dalgınlığıma geldiğini ve normalde olması gereken şekilde iade işlemini gerçekleştirmemiz için fazla gönderdiğim tutarı iade etmesini rica ettim. Kabul edip etmemek ona kalmış yapabilecek bir şeyim yok.

2. olay için abone gönderimini başlattım mesajını görmesine rağmen istemediğini belirten ya da başka birisinden satın alıyorum gibi şeyler söylemediği için gönderimi tamamladım. Büyük ihtimalle bu iade konusunu fark edip mesaj atmasaydım bana geri dönüş yapmayacaktı görüldü bırakacaktı.

Olayın sonucuna geliyorum. Arkadaş abone gönderimini başlatırken attığım mesajı görmesine rağmen istemiyorum gibi şeyler söylemediği için ve ücretini istediğim zaman bana "ben istememiştim bana başlatırken sordun mu" gibi şeylerin cevabı evet başlatırken bunu sana belirttim, ama sen bana istemediğini belirtmedin şeklinde olduğu için anlaştığımız fiyattan 1k gönderim ücreti istiyorum. İade konusunda fazladan yaptığım gönderimi kendisinin işine olan saygısına bırakıyorum ve geri göndermesini rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Gizlilik nedeni ile diğer gönderim yapıp düşüş yaşadığımız ardından telafi için başlatırken mesaj attığım kişilerin isimlerini yazmıyorum, dilerse yorum yapabilir.
Reklamlar