Tekil Mesaj gösterimi
  #13  
Okunmamış 23.07.2021, 04:40
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.07.2018
Mesajlar: 37
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Youtube tarafından gelen mail:

Hi there,

Thanks for reaching out to us and I'm sorry for the delayed response.

I sincerely understand that you're concerned about your channel's revenue and impressions for the previous months. I'm here to help.

Ad impressions indicate the number of times individual ads were viewed on your videos. Not all views on YouTube have an ad. A view may not have an ad if:

The video is not advertiser-friendly.
Ads or individual ad formats are turned off for that video.
There isn’t an ad available to show to that particular viewer. Advertisers can choose to target specific devices, demographics, and interests. Your viewer may not match this targeting. Learn more about available targeting methods for video ads.
A range of other factors, including the viewer’s geography, how recently they’ve seen an ad, whether they have a Premium subscription, and so on.
Because of these different views, you’ll likely have more views than estimated monetized playbacks.

Estimated monetized playbacks play an important role when it comes to your ad revenue. If your video is viewed 10 times, and 8 of those views contained ads, you would have 10 views and 8 estimated monetized playbacks. If one of those estimated monetized playbacks actually had 2 ads, you would have 9 ad impressions.

You can get more information on checking your YouTube ad Revenue here.

On the other hand, your concern with the drop in your impressions will be further explained to you by our specialized team on a separate email. Please keep a look out for their email.

Let me know if you have other questions.

Best,
Janelle
..........................
translate
....
Merhaba,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz ve geciken yanıt için özür dileriz.

Kanalınızın önceki aylardaki geliri ve gösterimleriyle ilgili endişelerinizi içtenlikle anlıyorum. Yardım etmek için buradayım.

Reklam gösterimleri, videolarınızda tek tek reklamların görüntülenme sayısını gösterir. YouTube'daki tüm görüntülemelerin bir reklamı yoktur. Aşağıdaki durumlarda bir görünümün reklamı olmayabilir:

Video, reklamveren dostu değil.
Bu video için reklamlar veya bağımsız reklam biçimleri kapatılır.
Söz konusu izleyiciye gösterilebilecek bir reklam yok. Reklamverenler belirli cihazları, demografiyi ve ilgi alanlarını hedeflemeyi seçebilir. İzleyiciniz bu hedeflemeyle eşleşmeyebilir. Video reklamlar için mevcut hedefleme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi edinin.
İzleyicinin bulunduğu coğrafya, bir reklamı ne kadar yakın zamanda gördüğü, Premium aboneliği olup olmadığı gibi bir dizi başka faktör.
Bu farklı görüntülemeler nedeniyle, muhtemelen para kazanılan tahmini oynatmalardan daha fazla görüntülemeye sahip olacaksınız.

Tahmini para kazandıran oynatmalar, reklam geliriniz söz konusu olduğunda önemli bir rol oynar. Videonuz 10 kez görüntülendiyse ve bu görüntülemelerin 8'i reklam içeriyorsa, 10 görüntüleme ve 8 tahmini para kazanılan oynatmanız olur. Bu tahmini para kazandıran oynatmalardan birinin gerçekte 2 reklamı varsa, 9 reklam gösteriminiz olur.

YouTube reklam Gelirinizi kontrol etme hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Öte yandan, gösterimlerinizdeki düşüşle ilgili endişeniz, uzman ekibimiz tarafından ayrı bir e-posta ile size ayrıntılı olarak açıklanacaktır. Lütfen e-postalarına bir göz atın.

Başka sorularınız varsa bana bildirin.

En iyisi,
Janelle
Alıntı ile Cevapla