Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 4.01.2022, 13:14
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
MU***** YA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.12.2018
Mesajlar: 15
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart En güncel arananlar 1-0 önde ol. Youtube-Google Trend botu

Program: Bünyesinde bulundurduğu ve ekliyebildiğiniz kelimeler ile Google Trends'te tarama yapar. Güncel popilerliğe girmiş kelimeleri toplar ve analiz eder.

Analizi, içinde bulundurduğu stabile yakın aranma hacmi az/çok belli olan kelimeler ile kıyaslama yaparak yapmaktadır. Kelimelerinizi 5k-10k-30k aranma hacimli terimler ile Haftalık ve 3 aylık olarak kıyaslar.

en güncel modu
trendi durmadan tarar bulunan terimleri loglar, trende yeni giren farklı kelimeleri anında size telegramdan bildirir. Botun içinde 3 bölge ve 2 dil bulunmaktadır. Dünya geneli-Türkiye-Abd ve İngilizce-Türkçedir.

Örneğin: Youtube koinlerle ilgili video çekiyorsunuz, aranma hacmi artan yeni koinlerden haberdar olup onlar hakkında videolar çekebilirsiniz. Yada bot üzerinden sorular kısmını seçerek Youtube üzerinden gün içinde en çok sorulan sorulara içerik üretebilirsiniz.





-----------------------------------------------------------


En üst resim haftalık sade olan
Ortadaki 5k aranma hacimli haftalık karşılaştırmalı olan
En alttaki son 90 gün 5k aranma hacimli kelime ile karşılaştırmalı olan.

*)Kelimeleri daha iyi analiz etmek için analiz kelimeleri
*)Kendi kelimelerinizi de ekleyebileceğiniz bir alan
*)+350 aşkın arama/tarama terimleri
*) Tr ing içinde günlük hayatta kullanılan en çok tercih edilen kelimeler
*)Yüksek aranma hacimli kelime grubları için tarama hızı
*)Google Trends fazla sorgu yapıldığı zaman, geçici bir süre ip'i bloklama yapmakta. Bunu geçmek için Proxy kullanabileceğiniz bir alan
Bulunmaktadır.

Proxy konusunda proxyler sadece 1 kez kullanmamaktadır, aynı proxyleri tekrar tekrar kullanılabilir. Google geçici bir süre onları engellemektedir tam saatini bilmiyorum ama en geç 1 gün içinde aynı proxyleri kullanabilirsiniz. İpv4 ve ipv6 ikisi de olmaktadır. En güncel modda 3 gündür aralıksız çalıştırdım, 8 adet proxy kullandı. 10 adet proxy ile 4-5 günde bir kapa aç yaparak sorunsuz kullanabilirsiniz gibi ancak farklı modlarıda aynı anda kullanır iseniz proxyler daha hızlı limitlerini dolduracağı için bu süre kısalacaktır.

Dilerseniz uygun fiyatlı proxy temin edeceğiniz siteleri de size yollayabilirim(benim bu siteler ile hiç bir bağlantım yoktur.)

Fiyat: 30 tl/Aylık
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar