Tekil Mesaj gösterimi
  #4  
Okunmamış 6.03.2022, 11:08
tokibala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.04.2013
Mesajlar: 780
Etiketlendi : 41 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
24enes232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam haber görüntülerini kullanmak telif hakkına giriyor mu? Ek olarak google seslendirme olayını pk açıyor mu? Ellerinize sağlık mükemmel yazı.
Benim videodan gidelim. Doğru haber videoları telifli. Mesela benim video ukrayna savaşıyla alakalı. Dolayısıyla orada putini ingiliz başbakanı boris johnson'ı kullanmam gerekti. İllaki ukrayna savaşı diye yazıp video aramana gerek yok. Ukrayna savaşında nasılsa putin olacağı için youtube'da putin yaz sonra filtrelerde Creative Commons seç putinle ilgili karşına onlarca telifsiz video gelir al birini videonda kullan.. Google seslendirme pk açıyor ben öyle onlarca kanal biliyorum..

Kardeşim mutlaka ingilizce almanca fransızca ispanyolca gibi dünyada en çok konuşulan dillerde ya video yap yada alt yazı eklediğinde mutlaka bu dilleride ekle.. Sen bu kardeşine güven zamanla inan çok güzel paralar kazanacaksın. Yeter ki sabret sakın bırakma

---------- Spam Engelliyici 10:08 ---------- Önceki Mesaj 10:05 ----------

Alıntı:
serdarc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,Youtube için makale bulup Google ile seslendirme yapmamızı tavsiye etmişsiniz,böyle hizmete nereden ulaşacağız? Google'dan başka bu seslendirme işini yapan ücretsiz siteler var mı? Bir de diyelim ünlü makale sitesinde makale bulduk,bunu videomuzda kullandık,telif durumu olmaz mı?
Kardeşim internetteki seslendirme sitelerine bakma tamamına yakını çöp.. Kullanacağın tek yer google cloud seslendirme hizmeti olsun. Makale konusunda telif var doğru ancak sen o makalelerde oynama yaparsın başlığı değiştirsin birebir aynı yapmazsın o zaman telif sıkıntın kalkar. Hadi sana bir tüyo vereyim. İnstagramda onlarca savunma sanayi sayfası var. Oralarda onlarca yazı var. Tam videoluk konular. Al onları kendinde birşeyler ekle ingilizceye google translate ile çevir sonra ingilizce seslendirilmiş halini yükle..
Alıntı ile Cevapla