Tekil Mesaj gösterimi
  #9  
Okunmamış 2.01.2023, 20:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.08.2013
Yaş: 39
Mesajlar: 1,001
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 10 Başlıkda
Standart

Alıntı:
dipnoly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay be şu anda lat ihracat sanayi yazınca bile kariyer net de ilan çıkan iş başvurusu arayan, youtube un nelere vesile olduğunu gördüğüm büyük bir işletme sahibisiniz öyle mi?

Birde anladığım kadarıyla tekstil üzerine yatırım yapmışsınız bu kulvara kim aracılık yaptı sizi nasıl bu kadar ciro yaptınız hangi sektörleri kullandınız nasış başardınız bunlarıda yazarsanız ytpara ailesine destek vermiş olursunuz herkesin ufku genişler en azından. İnşallah nice 25 milyon tl lere.

Hocam küçük bi yanlış anlamayı düzeltmek isterim. yukarıda Firma ismini kapatmak için beyaz karalama yaptım. siz burada firma ismini LaT ihracat olarak sandınız.
firma adı İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ OLAN KISMI BEYAZ İLE KAPATTIĞIM için siz öyle gördünüz. firmamın tekstil ile alakası yok.
tuzla tersaneler bölgesinde hırdavatçıyım. ama bu bildiğimiz mahalle nalburları gibi değil. ağır sanayi parçacısı ve ayrıca gemi tedariği yapıyorum yani " ship supply " .
e-ticarete girmeden önce youtube yaparken yine bu sanayide , şu anki işimle benzer bi firmada 5 yıl çalıştım. deneyimim buradan geliyor.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim , Allah razı olsun.



Alıntı:
revios Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki hocam ne üretiyosunuz? bir markanız var mı? ne bilim bu ürün forumdaşımızın diyip yiyip içebileceğimiz felan ?

Hocam şu an için üretimini yaptığım herhangi bi ürün yok. Ama yurtdışından Çin ve Hindistandan ithalatlarım var. ayrıca 25mio ciro içerisinde yaklaşık 3mio kadar ihracatım var.

ayrıca iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. birde arkadaşlar baya bi özel mesaj geldi. cevap veremediklerim lütfen kusura bakmasınlar.

Konu Sonsuzluq tarafından (2.01.2023 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla