Alıntı:
2006 Yılında askerden geldiğimde Herkes KO oynuyordu , Bende bu furyaya katıldım. KO oynayanlar bilir. Onlinehile diye bi site vardı. Ytpara'yı orada gördüm. Orada bi konu vardı Vermicem vermicem videosunun konusunda herkes bu videodan ne kadar para kazanıldığından bahsediyordu . Birisi bu şekilde para kazanmak isterseniz ytpara'ya üye olun yazmıştı. Bu yazıyı görünce Bende 2013 yılında forumumuza adımımı atttım.
Ytpara da çok şey öğrendik. deli gibi spam yapıyorduk . 1 gün videom patladı birisi justin biebere şişe fırlatmıştı. bu videodan yaklaşık 600 dolar para kazandım. Ama en parlak dönemlerimizi Videoyap dönemlerinde kazandık. Aylık ortalama 7000 tl kazanıyordum ( 2015 yılında 2012 model seat ibizayı 27500 tl e almıştım ) . Herkesin kazandığı bu dönemde Youtube ilk darbesini yapmıştı . Çok büyük bi ban yaşanmış ve tüm kanallarımı ve adsensemi kaybetmiştim. Tekrar yapmaya çalıştım ama eski seviyelerimi yakalayamadım. Artık devir benim için kapanmış ama bişey yapmam gerekiyordu.
|
buraya kadar hikaye kısmen aynı. sonra alışık olduğum yüksek harcamalara devam ettim, almış oldugum evi arabayı satarak borçlarımı güç bela kapatabildim. şimdi fabrikada işçiyim

artık hic birşey yapasım da gelmıyor, hissedebiliyorum ama harakete gecemıyorum. boyle devam edecek sanırım
-tutunamayanlar