Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 8.01.2023, 15:54
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
Hü***** TU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.09.2020
Mesajlar: 18
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Arrow Youtube kanalınızdaki videolardan ekstra para kazanmaya başlayın!

Herkese merhaba. Size özellikle youtube kanalınız varsa ekstra olarak bu videolardan para kazanmanızı sağlayan bir sistemden bahsedeceğim. Sitemizin adı Rumble. Bilenler için Andrew Tate'in youtube'da sansürlenmesinden sonra parlayan bir site şuanda hisseleri uçuşa geçmiş durumda ve gün geçtikçe büyüyor.

Sitemizin en büyük özelliği Youtube'daki gibi 1k abone 4k izlenme saati şartları olmadan videolarınız direk "monetize" oluyor ve izlenme sayısına göre reklam geliri elde ediyorsunuz.

Sistemin diğer güzel tarafı ise youtube hesabınızı direk siteye bağlayarak senkronize ediyorsunuz ve halihazırda youtube'a yüklediğiniz videolarınızı başlıklarını, açıklamalarını otomatik olarak çekiyor sizin birşey yapmanıza gerek kalmıyor. Dilerseniz bilgisayarınızdan da yükleme yapabiliyorsunuz. Eğer Youtube kanalınızdan videolarınızı çekecekseniz burada dikkat edeceğiniz detay videolarınızı lisanslama seçeneklerinde "Rumble Only" olanı seçmek.

Hesabınızdaki geliriniz 50$ olduğunda PayPal hesabınıza çekebiliyorsunuz. Eğer paypal hesabınız yoksa çeşitli forumlardan satın alabilir VPN ile kullanıp Payoneer hesabına aktarabilir ve TR banka hesabınıza çekebilirsiniz.


Bu bahsettiğim hesaplarınız yoksa bunları ayarlama işini sonraya bırakabilirsiniz. Burada en can alıcı nokta yeni kurulan ve hızla gelişen bir sistemde ön sıralardan yerinizi almak. Youtube'un yeni kurulduğunu ve ilk kanal açanlardan biri olduğunuzu düşünün...

Aşağıdaki link'e tıklayarak üye olabilirsiniz. Ref linkten üye olursanız hiçbirşey kaybetmiyorsunuz sizin kazandığınızın %5'i kadar Rumble bana kazanç sağlıyor. Eğer yazım açıklayıcı olduysa emeğime karşılık ref linkten üye olursanız sevinirim.


Refli link:
https://rumble.com/register/sinantuncer/

Refsiz link:
https://rumble.com/register.php


Daha detaylı açıklama isterseniz BURAYA tıklayarak sitemdeki yazdığım yazıyı inceleyebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar