Tekil Mesaj gösterimi
  #22  
Okunmamış 11.06.2014, 15:47
aatila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.04.2013
Nereden: kayseri
Yaş: 54
Mesajlar: 220
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Recebivorer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba değerli dostlar ;

Bir önceki yazımda söylemiştim sonraki yazımız kanalların kapanmaması için alınacak önlemler ile ilgili olacak diye.Öncelikle aceleci,bir an önce milyon dolarlar kazanmak isteyen arkadaşların konuyu okumamasını tavsiye ediyorum.Çünkü konuda sabretmek en büyük erdemdir temalı bir paylaşım yapacağım.

Sabretmek ve düzenli çalışabilmek Youtube işinden kazanmak isteyenler için anahtar kelimeler olmalı.Şimdi çıkıp ben bi günde şu kadar kazandım,bi kastırdım voleyi vurdum gibi şeyler söyleyecek olanlara pek kulak asmamak gerektiğini de baştan belirteyim.Bir anlık kazanmak değil sürekli kazanabilmek bizim için önemli olan.Şu an konuyu okuyan çoğu kişi Adsense'de aylık eşiği geçeyim yeter diyordur,düzenli çalışma sonucunda bunu rahatlıkla başaracaksınız yeter ki sebat sahibi olun.

Bu arada kanalların kapanmaması için alınacak önlemler şeklinde attık başlığı ancak bu arada da düzenli çalışabilmek adına size bir liste vermiş olacağız.Maddeler halinde yapılacaklar listesine başlayalım isterseniz.Son bir not; bu sıralayacaklarımı ben bizzat uyguluyorum ve kanal kapanma olayını %10'a kadar düşürdüm,diyeceğim o ki asla kapanmaz,kesinlikle tek çözüm budur falan demiyorum.

Başlayalım ;
  1. Ben ilk gün 10 tane gmail hesabı açıyorum.Bu sizin çalışma mantığınıza ve zamanınıza göre değişir siz isterseniz 20-30-40 tane de açabilirsiniz.Açtığımız hesaplar bir gün bekleyecek.
  2. Önceki gün açmış olduğumuz gmail hesaplarına tek tek giriş yapıp kanalları oluşturuyoruz.Hesaplarımız kanalları oluşturulmuş şekilde bir gün daha bekliyor.
  3. Üçüncü gün kanalları oluşturulmuş hesaplarımıza giriş yapıp para kazanma özelliklerini açıyoruz.(Adsense bağlamıyoruz sadece para kazanma açıyoruz).Her kanala en fazla 50 tane telif riski düşük video atıyoruz.
  4. Dördüncü günün sonunda kanallarımızın kapanmaya meyilli olanları zaten kapanmış olacaktır.Kapananları aradan ayıklayıp sağlam olanlara adsense hesabımızı bağlıyoruz.
Bu maddeleri uygularken geçen dört günde siz gmail hesapları oluşturmaya ve döngüyü tekrarlamaya devam ediyorsunuz.Kaba bir hesapla 10 günün sonunda en az 40 tane sağlam hesabımız olmuş oluyor.

Şimdi sadece sağlam hesaplar oluşturmak elbetteki yetmiyor.Düzenli çalışmak dediğimiz mesele burada devreye giriyor.

Kanalları sağlam hale getirdik ve elimizde 40 tane kanal var ;
  1. Her gün oluşturduğumuz kanallardan 10 tanesine giriş yapıp 30'ar ya da 40'ar tane video atıyoruz.
  2. Kanalların varsayılan bölümünden açıklama ve etiket kısımlarını popüler ve videolarımızla uyumlu bilgilerle dolduruyoruz.

Günün sonunda 10 ayrı kanala 400 video atmış olacağız.Bu sistemle çalıştığımızda ay sonunda 10 bin video yüklemiş olacağız.

10 bin videonun en az ihtimalle bir sonraki ay size kazandıracağı miktar aylık eşiği geçecek kadar olacaktır.Kazanç olarak üste çıkacağını düşünüyorum ancak alta ineceğini düşünmüyorum.

Kanallarımızı anlık olarak takip edebilmek en önemli şeylerden bir tanesi.Bir sonraki konumuzda kanalların varsayılan bölümünü nasıl kullanacağımız,tbm arttırmak için birkaç öneri ve kanallarımızı takip edebilmek için bazı sistemlerden bahsedeceğiz.

Bu arada @Muslera06 hocama teşekkür ediyorum.Bu maddelerin çoğunda ondan edindiğim bilgilerin katkısı vardır.

Bir ayet ile bitirelim konuyu;

Kadınlar, oğullar, yük yük altın ve gümüş, salma atlar, davarlar ve ekinler gibi nefsin şiddetle arzuladığı şeyler insana süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçimliğidir. Oysa asıl varılacak güzel yer ancak Allah’ın katındadır. (Âli İmrân / 14 )
başta ayet olmak üzere bilgiler için teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla