Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 10.08.2013, 23:49
OzanErsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Nereden: YouTube
Yaş: 33
Mesajlar: 217
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Youtube to Youtube Yaparak Çok Para Kazanma Yönetmi - ÜCRETSİZ !

Sebepsiz yere iyilik yapasım geldi bu gece, başlıyoruz

Şimdi; daha önceden yazdığım bir konu vardı. '' Youtube Üzerinden Gündem Takip Etme - Popüler Video Bulma '' bu konuda ki bir nevi uygulayacağız.

Alt taraftan ülke seçme, en popüler videolar bölümüne girmeye kadar gelin o konu üzerinden. En iyileri '' Kanada, Birleşik Krallık, Belçika, Meksika, Rusya ve Singapur ''

Bu ülkeler üzerinden en popüler kısmına geliyoruz. Burda deli gibi abonesi olan kişisel YT kanalları var. İşimizin adı deneme yanılma arkadaşlar. Bir bot ya da VDS işinize oldukça yarayacaktır. Rastgele çok aboneli ve çok çok izlenen kişisel kanallara ya da büyük diğer kanallara giriyoruz. Kesinlikle toplama videolar olmayacak. Dediğim gibi ufak ergenlerin ya da kızların kişisel videolarının vs. olduğu kanalları buluyoruz. Dediğim gibi deneme yanılma işimizin adı.

Belki 1 gün belki 3 hafta belki de 4 ay sonra bulacaksınız aradığınız kanı. Takip işi çok önemli. Bakacaksınız, 3. taraf gelmeyen, uzun süre zarfında telif hakkı uyarısı gönderilmeyen ve kısa zamanda çok izlenebilen videoları bulacaksınız.

El işleri, tv yayınlarını, spor programalarını deneyebilirsiniz. Denemek bedava.
Ben bu şekilde video buluyorum. Artık bi daha ki konuda ne yüklediğimi söylerim heralde



Okuduysanız lütfen elleriniz beğen tuşuna gitsin bir zahmet
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar