Tekil Mesaj gösterimi
  #3  
Okunmamış 3.12.2014, 16:59
zack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platin Üye
 
Üyelik tarihi: 29.12.2013
Nereden: istanbul
Mesajlar: 3,738
Etiketlendi : 597 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
Standart

Alıntı:
nisyantv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdilik ilk forumdan ben gittim.
eylül ayında ben ibrahim diye bir kardeşimizle gittiştim. Aslında konusunu açacaktım ama çok güme geldik, nasip olmadı. Bana da forumdan mustafa abimiz davet linki göndermişti. Başvurduk ve gittik.
ilk ofiste oturunca sağ baştan saydılar;
-biz kurtlar vadisi kanalı için panafilmden geliyoruz. (ilk şok ve kızarıklık...bir bölümünü 800k izletmiştim.)
- biz acun.com kanalı için acun medyadan gedik. (bunu duyduktan sonra tamamdır dedim soluğu cezaevinde alıyoruz )
-diğer arkadaşlar da joyturk akustik, erler film, kanal7, cihan haber ajansı.. gibi kanallardan gelmişlerdi
....

bu sohbeti böyle uzun uzadıya anlatırım ama kısa tutmak makbul ve benim anladığım google türkiye ofisi sadece şirketlere yönelmiş durumda çünkü ne kadar özgün olursanız olun bir o ses türkiye kanalı kadar izlenim alamayacaksınız. ama küçük kullanıcı dedikleri her şeyini özgün yapan arkadaşların ise gelişmesini ve büyük kitle tutmasını istiyorlar, açık ve net.
Tabi ki bahsettikleri bir diğer konuda spamcılar çok ama çok dert yanıyor, sanki 10 adsensesi birden banlanmış gibi. Googlede sürekli bunlara daha yeni yaptırımlar geliyor diye bunları teselli ediyor.

Nasip olursa ben ve Mustafa abi 8 aralık günü gideceğiz. Ben bu sefer cesaretimi toplayıp hem fotoğraf çekmek için hemde özgün kanalı olan arkadaşlar için konuşacağım. inşallah olumlu sonuçlar alırız.

ve son olarak tebessüm edeceğiniz bir olay: katılımcının biri diyor ki; bunlar sosyal medya da örgütlenmişler. neler yükleyeceklerini iyi biliyorlar. Bende öyle bir site mi var diye hafifi bir ses tonu ile söylendim. önce birbirlerine sonra bana baktılar. allahtan ağzımdan kaçırıp ytpara demedim.

samimi anlattım umarım okumuşsunuzdur. google ofisinde ilerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle
8 aralıktakine gitmek için ne yapmamız gerekiyor hocam. Davetiyemi almamız lazım onuda biraz açabilirsen. Bu arada güldüm baya
__________________
Feinne meal usri yusrâ.

İnne meal usri yusrâ.
Alıntı ile Cevapla