Tekil Mesaj gösterimi
  #16448  
Okunmamış 5.12.2014, 18:23
TranceRave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.2014
Yaş: 30
Mesajlar: 446
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba hocam,

Çerçeve ile görüntü, hızlandırma ile ses eşleşeni geçiliyor. Fakat ses eşleşeni geçmek gibi kolay değil görüntü eşleşenini geçmek.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/11427-1600.png

Biraz detaylıca anlatayım. Örnek indirip yükleyebileceğiniz ışık çerçevesi. Bizim burada eklediğimiz çerçeveler videonun farkettiyseniz ortasında beyazlık oluyor.

Eşleşenler genellikle videonun kenar bölümlerinde olur. fakat orta alanında da olma ihtimalleri olabiliyor. Mesala bu çerçeve görüntüyü hiç gıcık bir hale getirmez. Kaliteyi süper izlenebilir halde bırakır. Fakat orta alandan dolayı youtube bir eşleştirme verirse eşleşene düşer. Ama kenarlardan veya üst, alt, sol ve sağ tarafda bir eşleşeme olursa geçer. Eşleşme videonun bellirli bir alanından kontrol edilir. eşleştiği saniye komple eşleşmez. bazen bu bir kanalın logosu olur. onu silip atarsınız eşleşme kalkar. işte buda kanal logosunun üzerine karanlık verince geçmiş olur eşleşeni. bu logo örnektir bir yazı olur, bir yüz olur, bir manzaranın bir kısmı olur v.s. Yakında ekleyeceğim çerçeveler ise %99 eşleşeni geçecek ama bunun kadar izlenebilir güzel bir görüntü ortaya cıkarmayacaktır. 720p video sanki 320p tadı verecek şekilde olucaktır. 320p video ise 240p tadı veriyor şeklinde olur. Şuanki bu eşleşen geçme olayı ise 720p videoyu 720p tadında eşleşeni geçirir. Bunlar teknik bilgiler tabi kişinin bilmesine normalde gerek yok. Fakat nedenini anlatmak amaçlı yazdım. Bol kazançlar
@Web_Scripti hocam bunla dünya engeli videoları geçmekte mümkün mü ve opacity değeri kaç yapılmalı?

Konu TranceRave tarafından (5.12.2014 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla