Burada internetten para kazanma , android programlama , gezi
vb videolarımı paylaşacağım . Bir önceki başlıkta kural ihlali yaptığım için kapatıldı ( sadece kullanıcı adımı yazmıştım ). Şimdi tekrar yayınlıyorum eski videoları
Adobe after effects kurcalarken editlediğim bir proje , kendi web sayfamın tanıtımı için yapmıştım bir kaç yıl önce . Buna özgün video deniyor mu bilmiyorum ama benim de bir konu başlığım olsun burda hadi bakalım
---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:10 ----------
eskiden clickbank
vb ürünleri twitter üzerinden pazarlamaya yarayan , şimdi ise direk link dağıtmaktan twitter hesaplarını bloke etmek dışında bir işe yaramayan metod
Yine de çoğu kişi twitter ın arama fonksiyonu olduğundan habersiz . O yüzden açıklamada da belirttiğim üzere direk satış ortaklığı vs linklerini twitterda " videoda anlatıldığı gibi" dağıtmayın , ama mantığı bilin yeter
Üzerinde durulursa , satın aldığım ama kullanmadığım
Trust Jacker isimli wordpress plugini ile büyük paralar kazanılabileceğini düşünüyorum . Çünkü bu plugin iframe breaker bulunmayan herhangi bir sitede kendi reklamını yayınlama imkanı veriyor , şaşırtıcı ama gerçek. Videodaki yöntem ile birleştirilirse güzel paralar kazanılabilir . Bu konuda ilerleyen günlerde vakit bulabilirsem makale yazabilirim
Ayrıca videodaki gibi bitly kısaltması
kullanmayın çünkü clickbank linklerini bloke ediyorlar , email attım clickbank ile aralarında problem olduğunu söylediler .