YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Adsense Ban (https://www.ytpara.com/117-adsense-ban/)
-   -   Hesap geçiçi olarak askıya alındı - lütfen yardım edin (https://www.ytpara.com/adsense-ban/152825-hesap-gecici-olarak-askiya-alindi-lutfen-yardim-edin.html)

kediv 16.12.2021 18:01

Hesap geçiçi olarak askıya alındı - lütfen yardım edin
 
Düzenli ödeme aldığım adsense hesabında ilk başta
Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var. Uyarısı aldım fakat işleme basınca hiçbir şey olmuyor öncesinde de ödeme aldım. Şuan ise hesabım askıya alındı para kazanmam devre dışı bırakıldı 2 kanalımda çöp durumda.Ben ne işlem yapacağım işleme basıyorum hiçbir şey olmuyor hesabım onaylı 1 senedir sorun olmuyordu.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

Geçersiz trafik veya politika ihlali diyor.Benim geçersiz trafik yapacak kendim tıklayacak bir konumda değilim.

Bana 1 Ekimde gelen kimlik bilgim istenen maili görmemişim dünde amerikan vergi bilgilerimi güncelledim,güncellediğim gibi hesap askıya alındı dedi orda verdiğim bilgilerde herhangi bir yanlışlık yoktu. 1 Ekim de gelen maile kimlik bilgim ve ikametgahımı yolladım.Bu sorun düzelecek mi benim ne yapmam gerekiyor ?

Geçiçi olarak deniyor bu süre ne kadar çözülmesi için ne yapmam gerekli ?

Bana gelen mail şu şekilde

You may have recently received an email from [email protected] about your AdSense account status. Without a valid AdSense account, you cannot participate in the YouTube Partner Program. For more information about AdSense accounts that may have been temporarily suspended for invalid click activity or other policy reasons, please visit the following article:
Account suspended for invalid activity or policy reasons.

Please note that it is against AdSense's Terms and Conditions to create more than one AdSense account.

kediv 16.12.2021 20:36

Merhaba ben normal şartlarda ödeme alıyordum fakat önce adsense hesabımda bekletme uygulandı daha sonrasında şimdi geçici askıya alındı hesabım ve reklam gösterimi devre dışı bırakıldı.
Doğruluma kontrolüne girdiğimde
Adres doğrulama tamamlandı yazıyor ve
Kimlik bilgilerinizi doğrulayın
Hesabınızın ödeme almaya hazır hale gelmesi için kişisel bilgilerinizi doğrulayın
Kısımları var fakat kimliğimi doğruyabileceğim herhangi bir bağlantı yok google pay e girdiğimde sağ üstteki zile tıkladığımda hiçbir bildirim yok para kazanmam devre dışı bırakıldı ve kimliğimi nerden onaylabileceğimi bilmiyorum lütfen yardımcı olun. 6 Ekim tarihinde kimlik bilgilerimi isteyen bir mail ulaşmış ben bu maili görmedim şimdi ise maildeki formu doldursamda yanıtla şeklinde bilgilerimi göndersemde hiçbir değişiklik olmuyor.

Hata görseli şu şekilde ben zaten düzenli ödeme alıyordum fakat şimdi onay istiyor ama herhangi bir işlem butonu yok lütfen yardım edin
https://www.hizliresim.com/ffahpqb

kediv 18.12.2021 01:18

Yardım edicek kimse yok mu

ibremr 17.03.2022 01:48

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldü mü işleminiz. Eğer öyleyse nasıl yaptınız bilgi verir misiniz?


Forum Saati: 14:52. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0