YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Google Adsense - Genel > Adsense Ban



User Tag List

Like Tree49Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #51  
Okunmamış 26.10.2015, 22:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.11.2013
Mesajlar: 1,503
Etiketlendi : 112 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Şuanda özgün çalışan biri olarak tahminim şu;
İster Türkiye'de çalış ister almanyada, videoyu nerden yüklersen yükle adsensen banlanıyor. Bakınız eski şarkılara, yükliyenler senin benim gibi insanlar yükledikleri dönemlere bakın 2006 2009 , bu dönemler dışında yüklenen tonla muzik var fakat bu dönem yüklenen dünya klasikleri bile (100 milyondan fazla izlenim alan ben şahidim) adamın kanalı kapanmadan hala video yüklüyor fakat ve bundan kazanç elde ediyor, demek istediğim şu bölgesel veya ülkesel bir çalışma değil bu bütün algoritmalar değişti ve artık youtube'de yok yok. Bütün dizilerin offical kanalları mevcut, filmlerin yine aynı, eski filmler dersen yine aynı, yani çokta fazla bişey aramamak gerekiyor; Eğer video seninse kazanırsın, eğer önceden yüklediysen ve algoritma ile beraber değişen yasal yükümlüklerede haberin yoksa, haberin olsa bile kazanılmış hak'a sahipsen o videodan kazanırsın. Video senin değilse, telif hakları senin değil yeni yükümlülükleri okudum ve kabul ettimi işaretlediysen senin olmayan videodan para kazanamazsın. Aylardır adsense kullanıyorum ne ban ne başka bişey herhangi bir sorunum yok. Herkesin bir yeteneği bi özelliği vardır yoksa bile elde edilebilir özellikler ile yine kazanabilirsiniz. Hepsi bu kadar, bunu neden yazdım, neden 10 dk zaman ayırdım bilmiyorum... Herkesin cebi gani gani para dolması dileği ile, nede olsa milli servet giriyor ülkemize
Alıntı ile Cevapla
  #52  
Okunmamış 3.10.2017, 15:46
strongarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.01.2014
Yaş: 31
Mesajlar: 719
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ilyas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazın ödemeler gelmeyince @arme nickli arkadaş yada başka bir arkadaş şimdi hatırlamıyorum. california müdürüyle görüştüğünü sorunun düzeleceğini, ödemelerin yapılacağını söylemişti. tabi dalga konusu oldu forum da ama söylediği çıktı. aslında californa ekibiyle hatta müdürleriyle görüşmek o kadar zor olmasa gerek. bir telefona yada kurumlarına güzel bir ziyarete bakar. amerikalıları, bizim eski müdür heni hazbay gibi düşünmeyin.

bu arada türkiye google müdürü heni hazbay'ın öyle sizin forumu takip ediyom hepinizi banlayacağım diye artist artist konuştuğuna bakmayın sistemi kontrol etmeye hiç bir yetkileri yok. bütün kontrol california ekibin de. zaten google londra ekibi, heni hazbay'ı geçtiğimiz ay kovdu. mesai saatlerin de iş yapmak yerine bizim foruma takılırsa olacağı buydu...

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 09:57 ----------

arkadaşa destek olmak için konuyu güncel tutayım.
ilyas reyizi unutmayanlar burdamı

Vay be reyis bi ara forumu iyi trollüyordun arada aklıma geliyosun eski postlarına bakıyorum .

kagıtların üzerine pub ID yazıp masaya attıktan sonra, düşen Pub id'leri random banlıyormuş google felan . gülmekten okuyamazdım ne günlerdi be .

2015 eylül banından sonra bi daha düzen oturtamadım , eski güzel günler .

Konu strongarm tarafından (3.10.2017 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 02:44. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker