YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > İş İlanları > İs arayanlar



User Tag List

Like Tree41Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 19.10.2016, 10:48
Rock3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.01.2014
Nereden: İzmir
Yaş: 33
Mesajlar: 1,146
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart Allah aşkına Denizli de yaşayan çevresi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Kendim şu an izmirdeyim. Askere gideceğim şubatta. Ancak geldiğimde denizlide çalışmam gerekiyor. Bu benim için gerçekten çok önemli. Kız arkadaşımla ayrıldık. oda çok seviyor bende çok seviyorum bir kaç gün önce çok üzücü ve film gibi bir durumdan ayrıldık gerçekten bu durumu denizlide yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Hani ne yapabiliriz neler yapilabilinir lütfen yardımcı olun. inanın çok seviyorum çok önemli bir konu oda seviyor ama ayrılması gerekti ayrıldı. şu durumu kurtarmak için yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yazsinlar yalvarıyorum gerçekten. İlgilenen arkadaşlar olursa skypeden felan görüşelim numaramı vereyim durumu anlatayım konuşursak durumu öyle anlarsınız yazıyla olacak şey değil. Lütfen arkadaşlar bekliyorum.
Bu arada denizli de yaşamayı planladığımız için denizli diyorum. Çünkü orada yaşamamız gerekiyor.


---------------------------------
En alta yazdım aynısını konunun devamına:

---------------------------------
Şimdi arkadaşlar bazı problemler vardı tabi ki son 4 aydır artık sıkıntılardan dolayı askerlik mevzusundan dolayı bunun dışında annesinin beni uygun görmemesinden dolayı gibi durumlar zamanla büyüdü. Biz daha önce muhabbet sohbet arasında saatler yazışırdık mesela akşam 20:00 de bir başlardık gece 3 e 4 e kadar sürerdi. Ve ayrıldık bitirelim muhabbeti yapardık ama hani bitirme olmazdı sinirden söylerdik sonra toplardık en sonunda üzülürdük sevgi sözcükleriyle kapatırdık konuşmayı. Ben onun annesiyle bundan 5 ay önce felan tanıştım belki daha önce belkide daha sonra 4 ay geçti çoktan ama ondan eminim. Annesiyle ilk tanışmamızda herşey güzel geçmişti ben izmirden kalktım kendi aile arabamızla çiçeğimi yaptırdım bununla birlikte annesine görede çiçek yaptırdım böyle ufak saksılı olanlardan kıza dabuket yaptırdım bindim arabaya heyecanlagittim tanıştım herşey güzeldi. Sonra ağustos ayında tekrardan görüştük. Bu arada İlk görüşmemizde 2 saat görüştük kahvaltı felan yaptık aile dostundan teyzesi gibi gördüğü bir kadın daha vardı. O gün herşey güzeldi. Beni beğenmişlerdi güzel gemişti. Kızda sonradan evdeyken annelerine sorduğunda bana beğenmişelr çok efendi beyfendi bi çocuk şeklinde güzel yorumlarda olmuştu. Ağustos ayında 2. görüşmemizde bu sefer ben kızla ablamı ve eniştemi tanıştırmak için gittim ve aynı zamanda o gün kahvaltı yaptık ablam eniştem ve kız 4 ümüz kahvaltı yaptık tanıştık ve sonra hadi siz gidin artık dedim ben onun kuzeniyle kız kardeşiyle felan tanışcam başka yere gidicez dedim ve ablamları gönderdim. Sonra işte denizlide de işte avm forum avm özsüt kahve diyarı deryası bir ton yer var işte oraya bir yere oturduk ve bişiler içtik sonra bi yarım saat geçti ve ben lavoya gittim gidip geldiğimde onlarda gelmişler. kızın kız kardeşi, annesi, kızın kuzeni kuzeninin eşi felan hep birlikte gelmişler. şimdi kızı da katarsak onlar toplamda 5 6 kişiydi. Şimdi burada bi dip not düşeyim. O gün sabah 6 gibi 6 buçuk gibi izmirden yola çıktık. Ama nasılım bir bilseniz. 2 günlük toplam 3 4 saatlik uykuyla duruyorum hiç uyumamıştım çalışmıştım birşeyler olmuştu uyku olayı olmamıştı.

Bundan dolayı çok pasiftim bunlarla beraber kafede otururken kafamı tutamıyordum muhabbetlere dahil olamıyordum girişken değildim pasiftim ve sarhoş gibiydim. Tanıştık konuştuk kuzeninin eşiyle tanıştım delikanlı çocuktu baya kanım ısındı biraz muhabbet ettik felan. Sonra kalktık işte neyse kız beni ablamların bulunduğu yere bıraktı döndük.

Sonra annesi kızım bak uygun görmüyorum ben demiş tabi kız bunu kabullenemiyor. Yinede sen bilirsin kızım bak sen evet dersen ben tamam derim demiş. işte çok rahatmışım değişik oturmuşum gibi basit şeylere takılmış. Ben zaten o kadar ol gelmişim sarhoş gibiyim felan;

o günden sonra kavgalar kırıcı sözler zamanla çoğalmaya başladı. Artık onun ve benim bazı şeylerde tahammül derecemiz azalmış durumdaydı.
Çalıştığım iş vardiyalar uykusuz geceler kafa yorgunluğu kızla tartış evlilik konularını konuş vs vs. ara ara çok kırıcı sözler söyleyebiliyorduk istemeden de olsa..

En son kavgamızda nasıl desem aile ile tanışma mevzusuydu.
Konu şu: O babasından izin alıp ha deyince buraya gelemezdi ve bir sebep olması gerekirdi. Zaman zaman geldi ama hep bir mazereti vardı izmir de o şekilde görüşürdük.

Ve tabi ailem kızla yüz yüze tanışmadı görüşmedi. Artık bizimkilerde görmek istiyordu.

Aşkım gel hadi artık gel aşkım şöyle gel aşkım böyle gel aşkım derken ve sonunda bir mazeret daha oldu. ve görüşme tarihi belirlendi. Görüşme tarihi yani 15 Ekim ile 17 Ekim arası. Bu günlerden birisinde görüşülecekti ancak ben buna dedim ki bize gideriz bi yarım saat oturursun çay kahve içersin götürürüm sonra dedim buda annesine anne gidicem onlara tanışcam felan demiş annesi de çok güzel kızım tanış tabi ki ama kafede buluşun evde yakışı olmaz demiş kızda annesine ihanet etmek istemiyor yalan söylemek istemiyor o da tutturdu bak ben gelcem izmire ama kafede buluşalım diye.
Ee benim annem kafeye gelcek insanlar değil ki. Tamam ben söylersem istersem tabi ki de gelirler ama olmaz yani bi saygı göstergesi bilmiyorum işte bunun kavgasını da yaptık sonra bu konu mundarlandı diye bende kapattım konuyu gerek yok dedim ileride bi gün isteme olacağı zaman görürüz tanışırız dedi bizimkiler dedim kapttım konuyu.

Sonra asıl gelme sebepleri

En yakın arkadaşı olan kardeşi gibi olan aile dostlarının kızı evlendi çocuk ve kız denizliden ama çocuğun işi izmirde olduğu için buraya taşındılar. evleneli 3 ay oldu. ve kız ve annesi evlilik mübareğine ev mübareğine geldiler.

Bundan sonrasında geldikleri gün cumartesi akşamı ben otogara almaya gittim gitmeden önce tıraşımı oldum duşumu aldım hazırlandım çiğli kipaya gittim parfüm aldım ayakkabı aldım güzelce giyindim kısacası heyecanlı bir şekilde heyecanlı özendim. Yine annesiyle aramızdaki buzları eritmek için adım attım bununla birlikte tam otogara giricem kız aradı aşkım gelme boşuna annem istemiyor "gelmesin kızım zorlamayın lütfen oda yanlış anlamasın söyle ona sonra bi ara tekrardan görüşürüz felan dedi sonra kız sen gel arkamızdan biz çıkarız dedi bunlar gittiler sonra ben gittikleri yere gittim ve orda buluştuk bi kafeye gittik konuştuk güzelce muhabbet ettik. O gece başka bi tanıdıklarında kaldılar diğer sabahta o dediğima rkadaşlarına kahvaltıya gittiler sonra da biz 4 ümüz alsancakta buluştuk akşama kadar takıldık kahve içerken ben kıza eskisi gibi olmadığını artık yapıcı değil yıkıcı olmadığını söyledim. O gün saat 20:00 civarında annesi de gelicekti ben tamam o zaman yemeğimi yiyim gidim artık dedim sonra diğer kız benimkine annenle bir konuş istersen ne zaman görüşcekler eninde sonunda görüşcekler zaten felan demiş sonra benimki annenisin, arıyor oda burda diyor ve tamam kızım kendisi kalmak isterse kalsın diyo ve kalıorum orda yemek yiiyoruz felan sonra kahve içmeye o arkadaşlarına geçiyoruz akşam. sonra 23:30 gibi eve dönüyorum ve mutluyum tabi hatta bunu whatsappden yazdım oda bende aşkım çok mutluyum felan bişiler yazdı. Sonra bunun arkadaşı buna demiş ki en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan kişi buna diyor ki sen bu çocuğa aşık değilsin aşık görmedim seni san ki sevmiyorsun diyor alışkanlığını ilgisini seviyorsun felan diyor sanırım benim kızda yok felanseviyoru mdiyip kestirip atıyor sonra sabah yüzüne karşı bir daha söylüyor sonra bizimki kahvaltı yaparken aklı karışıyor ve sonra ona hak veriyor.. sonrası sabah oldu 09:30 da güzelce her zamanki gibi samimi günaydın aşkım yazdı bende 11 den sonra günaydın aşkım yazdım ama o bu sefer günaydın aşkım yazdı samimiyetsiz şekilde sonra bana dedi dün kahve içerken söylediklerinde ciddimiydin bilmem ne dedi sonra evet felan dedim biraz değiştirmen lazım kendini felan derken sen haklısın ben eskisigibi değilim bilmem ne seni daha fazla üzmek istemem hayatını bana göre düzenlemeni istemiyorum bilmem ne yazıyor.
Sonucunda gel burdan git eve dedi oraya gelince ne olcak dedim dilim varmıyor söylemeye ama vedalaşıcaz sanırım dedi bende sen ne diyorsun kendinde misin beni çıldırtmak mı istiyorsun dedim yapma böyle bak dedi neyse ben hazırlandım gittim o kızların evine. Benim kızın kendisi annesi o kız kapıda alardı girdim içeri benim kız ağlıyor salona geçtik 30 dk konuştuk bir ara annesi girdi çocuklar sakin olun felan dedi sonra gitti biz konuşmaya devam ettik 30 dk kadar sürdü tabi bu süreçte ağladık o ağladı böyle olması daha iyi olacak bilmemne sonra yüzüne baktım kafamı salladım çıktım ayakkabılarımı giydim asansöre bindim hiç gidiyorum hoşçakal felandemedim hiç birine. bindim asansöre 5. kattan inerken asansörün kapı sesini duyduğum andan itibaren bunun seslerini duymaya başladım sonra aşağı indim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu bağırıyordu bende kafamı geri çevirdim baktım 5. kata sonra onun arakadaşı ona seslendi oda balkondan baktı bana el salladı ağlıyordu aradım niye ağlıyorsun dedim tamam ağlamıyorum kendine iyi bak dedi.. ve iki gündür bayağı ağladık yıprandık telefonda konuşuyoruz yazışıyoruz böyle ama şöyle bir konu var. Şimdi üzüntüden fark edemedim konular vardı konuştukça kendime geldikçe gün yüzüne çıkıyor. Şimdi mesela bunun arkadaşı neden böyle bişi söylüyor ki. Sanane arkadaşım neden kızın kanına griyorsun ? Karşıdan baktığında çok mutlu gördü herhalde yok sen aşık değilsin bilmem ne hadi gece dedin sabah niye üsteliyorsun. Şu an ben kendimdeyim ve çok sinirliyim aslıdna ilk başta anlamamıştım ama bu metni yazarken ve bi tanıdığımla konuştuktan sonra anladım. Belki de kızın annesiyle birlikte rol yaptılar bilemiyorum şu an. Hepsini zamanla çözücem inşallah. Konu böyle arkadaşlar kardeşler abiler. Ben gerçekten tekrardan istiyorum barışmayı evet şu an değil belki ama ileride isterim tekrardan ama bu konuya iyice ayar oldum hem kız öyle söylüyor kızın kafası karışıyor hemde bizim kız onca şeyi boşa hiçe sayarcasına kendi kararını veremiyor da başkası söyleyince görüyor bazı doğruları.

Konu Rock3r tarafından (20.10.2016 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 19.10.2016, 10:55
radko1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.03.2014
Mesajlar: 726
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Allah yardımcın olsun hocam. Buraya yazsaydın kabaca bizler de bişeyler yazabilirdik belki ama umarım çözersin sorununu askerde kafanın başka yerlerde olması işini zorlaştırır.
Rock3r bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 19.10.2016, 11:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.07.2015
Mesajlar: 144
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Allah yardımcın olsun
Rock3r bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 19.10.2016, 11:56
daralll
Guest
 
Mesajlar: n/a
Etiketlendi : Yazıda
Etiketlendi: Başlıkda
Standart

askere git gel,gelmek üzereyken planlarını yap....
bizde kız arkadaşı olarak askere giren 30 tane tertip,tezkeresini sap olarak aldı
şimdi yol gösteren olsa bile çıkınca aynı imkan olmayabilir.
medcezir, solace, Rock3r ve 1 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 19.10.2016, 12:08
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.08.2016
Mesajlar: 47
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

allah yardımcın olsun kardeş
Rock3r bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 19.10.2016, 12:12
kizilaslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 3,335
Etiketlendi : 119 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

7 yıllık ilişkim vardı 1 senedir kızı istiyoruz babasi vermiyordu sonra dayisina gittik 1 sene sonunda belki yardımcı olur diye adam çok güzel bir cümle kurdu.

KITLIK MI VAR?

Bu benim için gerçekten çok önemli. Kız arkadaşımla ayrıldık. oda çok seviyor bende çok seviyorum bir kaç gün önce çok üzücü ve film gibi bir durumdan ayrıldık gerçekten bu durumu denizlide yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Hani ne yapabiliriz neler yapilabilinir lütfen yardımcı olun. inanın çok seviyorum çok önemli bir konu oda seviyor ama ayrılması gerekti ayrıldı. şu durumu kurtarmak için yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yazsinlar yalvarıyorum gerçekten
bu mesajlarına itafen
Rock3r ve CharlesBukowski bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 19.10.2016, 12:53
crazykanka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.04.2013
Mesajlar: 6,010
Etiketlendi : 73 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
kizilaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7 yıllık ilişkim vardı 1 senedir kızı istiyoruz babasi vermiyordu sonra dayisina gittik 1 sene sonunda belki yardımcı olur diye adam çok güzel bir cümle kurdu.

KITLIK MI VAR?

Bu benim için gerçekten çok önemli. Kız arkadaşımla ayrıldık. oda çok seviyor bende çok seviyorum bir kaç gün önce çok üzücü ve film gibi bir durumdan ayrıldık gerçekten bu durumu denizlide yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Hani ne yapabiliriz neler yapilabilinir lütfen yardımcı olun. inanın çok seviyorum çok önemli bir konu oda seviyor ama ayrılması gerekti ayrıldı. şu durumu kurtarmak için yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yazsinlar yalvarıyorum gerçekten
bu mesajlarına itafen
Bu nasıl bir yaklaşım
JiTeM, Dean, hikmetsonmez ve 10 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 19.10.2016, 14:40
dervegider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.11.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 6,608
Etiketlendi : 111 Yazıda
Etiketlendi: 12 Başlıkda
dervegider isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Yazıyla olmayacaksa bir video çek hep birlikte izleyip yardımcı olmaya çalışalım tek bir kişiye anlatmakla olmaz. Birden çok akıl lazım.
Rock3r ve Tek1GetiR bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 19.10.2016, 15:06
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 11.11.2013
Yaş: 38
Mesajlar: 3,124
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Biz yarının planını yapamıyoruz dostum, sen 2018 yılının planını yapıyosun. Denizli de olan birisi sana nasıl bu şartlarda yardımcı olabilir
Rock3r bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 19.10.2016, 16:16
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,285
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Farklı şehirlerdesiniz, internettenmi tanıştınız.

DUYGULARINLA HAREKET ETME KAYBEDEN SEN OLURSUN..!
MANTIKLI DÜŞÜN.
Battal, Rock3r ve triplekill bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:51. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker