YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ile Özgün Kanal ve Video Çalışmaları > Ben Özgün'üm



User Tag List

Like Tree7Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 26.04.2020, 23:57
siberkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.09.2014
Nereden: İzmir
Mesajlar: 693
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
siberkaptan isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
justicex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam forum ahalisi,

Forum kullanma özürlüsü biri olarak kendimi tanıtmak istiyorum. Bir platforma, bir şeyler yazıp çizme fikri bana hep zor gelmiştir. Ta ki 30 Mart'ta sayın @erola 'nın beni yanlışlıkla onaylamasıyla. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim, üyeliğimi yanlışlıkla onaylaması foruma yazmak konusunda beni motive etti.

2014 yılında buraya üye olmuşum. Taa o yıllardan beri kafamda hep bir youtube kanalı açıp bu işi sürdürme fikri vardı. Üniversite, iş hayatı, kendi tembelliğim vs. derken bir türlü o adımı atmaya cesaret edememiştim.

Okul yıllarımdan beri yurt dışı projeleriyle sürekli ilgileniyordum. Bu sene radikal bir karar alıp işimden istifa edip, evs programıyla Macaristan'a geldim. Tam benim için mükemmel bir yıl olacak derken makus talihim bir kez daha şaşırtmadı beni ve tüm dünyada pandemi patlak verdi.

Bu süreçte sevdiklerini kaybedenlere Allah'tan rahmet, şifa arayanlara da acil şifalar. İnşallah bu illeti bir an önce yenip rutin hayatlarımıza dönebiliriz. Ayrıca tüm forum ahalisine hayırlı ramazanlar diliyorum.

Ben de bu dönemi değerlendirmek, video düzenleme ve yayın konusunda kendimi geliştirmek için kişisel bir kanal açtım. Forumlardan ve diğer kaynaklardan öğrendiklerimi bu kanalda uygulamak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Ufaktan video çalışmalarına başladım, bir süredir bir şeyler üretmeye çalışıyorum. Bu süreçte eksiklerimi görmek ve bunları gidermek için 3. bir göze, yani sizlerin eleştirilerinize ihtiyacım var.

Aşağıya kanalımın linkini bırakıyorum, videolarımı incelemek için zaman bulabilirseniz eğer eleştirilerinizi benimle paylaşmaktan lütfen çekinmeyin, teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/sametakbas
umarım hayallerinizin peşini hiç bırakmazsınız hocam bu arada kanalınıza abone oldum 3 Maraz
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 27.04.2020, 11:42
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.11.2014
Mesajlar: 10
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
jamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Makalen iyi, güzel yüreğini makalene yansıtmış sın. Açıkçası makaleyi okuduktan sonra alttaki linke tıkla sam mı tıkla masam mı diye düşünmedim değil. Açıkçası beni tereddütte sürükleyen kim özgün kanal açsa oyun kanalı olması, kanalını ziyaret ettim gerçekten çok iyi özgün ve başarılır. Benim naçizane düşüncem kamera karşısında konuşa bilen kurgu yapa bilen birisi olduğun için tamamen konu odaklı çalışman gündemde ne varsa onunla ilgili içerik yapman. Malesef youtube bizleri buna sürüklüyor. Yani gündemdeki en güncel videolardan nemalan diyor youtube. Bence bu yolda büyürsün. Başarılar.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Kanalın tutması ve büyümesi adına verdiğiniz tavsiyede sonuna kadar haklısınız. Kamera karşısında kendimi henüz rahat hissetmiyorum. Şu süreçte yurt dışında olmam dolayısıyla buralardan daha fazla içerik üretip kamera karşısında duruşumu geliştireceğim. Şu anda hazırladığım videolar ileride kanala alt yapı olur diye düşünüyorum.

Baktım ileride daha rahatım, Türkiye'de zaten benzer içerikle devam edemeyeceğim için sizin önerdiğiniz rotaya girebilirim. Dedikleriniz aklımın bir köşesinde olacak hep, öneriniz için teşekkür ederim.

Alıntı:
siberkaptan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
umarım hayallerinizin peşini hiç bırakmazsınız hocam bu arada kanalınıza abone oldum 3 Maraz
Teşekkür ederim. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun, hayallerimizi hedefler yapar peşinden koşarız be hocam.
siberkaptan bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 4.05.2020, 12:37
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.11.2014
Mesajlar: 10
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Selam ahali,
Kanalıma yeni bir video ekledim, bu konseptte devam etmek istiyorum fakat sizlerin de görüşünüzü almak isterim. Yurt dışıyla ilgili merak ettiğiniz hususları iletirseniz, beni mutlu edersiniz. İyi haftalar herkese
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 04:04. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker