YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ile Özgün Kanal ve Video Çalışmaları > Ben Özgün'üm



User Tag List

Like Tree3Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 2.05.2016, 23:48
robinex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.04.2013
Yaş: 36
Mesajlar: 492
Etiketlendi : 11 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ekrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yabancı içerik. Kopyanın önüne geçemezsin videoların başı sonu değil içinde de kanalın reklamı ya da ismi geçecek bölümler olsun. logo basit bir şekilde silinir ama video içinde belirli aralıklarla farklı yerlerde geçen logolar daha iyi olur.
camtasia ile yapılabilir muydu böyle birşey dediğiniz gibi aralara eklesem iyi olacak yada yer değiştiren mesela ilk 1 dk sol üstte sonra sol altta sonra sağ üste sonra sağ alta gibi, böyle bir şeyi silmek sanırım daha zor olacaktır.

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşsiz videolar cekeceksen yabancı çalışmanı öneriyorum hocam gelir tr ye göre çok daha yüksek ama translate falan değil hiç dilin yoksa gerekirse bi cevirmenle anlaşma yap hem başlıklar için hemde açıklamalar için düzgün şeyler kullan translate kanalı batırır. Videolarida korumak istiyorsan logo falan spamciya islemez video üzerindeki logoyu 10 saniyede yok eden botlar var kanalın profesyonel bisey olacaksa content id hizmeti sağlayan özel sirketler var bir miktar para karşılığı videolarinin kopyalanasina engel olabilirler. Umarım başarılı olursun yolun açık olsun

yarım ingilizce var yani yabancı şirketlerle yazışmışlığım derdimi anlatmışlığım var cumle yapısı v.s az çok biliyorum kelime dağarcığı eksik onuda translate den artık.

iyi temennileriniz için teşekkür ederim. eski bir spamcı olarak özgün heycanlandırıyor beni.

Alıntı:
slhist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende çocuklar için yabancı özgün çalışıyorum. Başlık açıklama translate ile yapmaya çalışıyorum çok zor. Cümle yapısını doğru kuramadığı için özellikle başlıkta sıkıntı oluyor. Sizin düşünceniz yetişkinlere yönelik se bence yabancı çalışın. Çünkü Türklerde reklama tıklama olmuyor. Doğal olarak para kazanılamıyor. Fakat çocuklara yönelik olursa, kendim içinde düşünüyorum çocuklar bilinçli olarak reklama tıklamadığı için yabancı ne kadar tıklıyorsa bizim bebelerde o kadar tıklar herhalde. Türkçe içeriktede tbm nin 0.05-06 tl nin altına düşeceğini sanmıyorum.Benim ort. Tbm 0.08. Bilmiyorum buda düşükmü dür. En azından başlık açıklama etiket daha sağlıklı yazmış oluruz.
bizim reklamlar para bırakmıyor türk reklam verenler biraz cimri birde yabancı da ister istemez niche iolayı var

en basitinden bir türkün bi reklamdan örneğin bir kozmetik ürünü görüp onu tıklayıp alması çok zor ama elin ecnebisi alıyor
buda bana göre -farklı düşünenler olabilir sadece benim fikrim - ister istemez gelişmişlik farkı onların internet kullanımı bizdeki gibi yeni gelişmiş değil yabancılar daha çok alıyor. bunun en basit örneği eskiden PPS upload işi yapıyordum tr bir içerikte hafta da 1 satış geliyorsa yabancı bir içerikte 3-5 satış geliyordu. hala da öyle malesef.

Alıntı:
DaRuGa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10k izlenime 1$ geliyor bazen o bile gelmiyor Türkçede. hobi olarak yapılır Türkçe. Kazanç istiosan yabancı calıs
sağolun aslında dediğiniz gibi 1-2 web adsense den kalma arkadaşta tr den bi şey çıkmaz demişti ben belki diye ümitlendim ama bu rakamlara değmez bizim türk yorum yapacağına ecnebi yapsın en azından emeğim boşa gitmez.
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 3.05.2016, 00:21
Gzdykp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.2015
Yaş: 28
Mesajlar: 274
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

ben anlamıyorum bu 100k izlenime 3-4 lira alma olayını ya. kazanan bence gayet güzel türkçede de kazanır. en kötü video başlığına ingilizce + türkçe yaparsan kitleni artırırsın. türkçe içerikte farklı ülkelerden bgbm çok çok yüksek
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 3.05.2016, 00:46
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.06.2014
Nereden: Sultanbeyli
Yaş: 43
Mesajlar: 415
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
slhist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Benim arkadaşta türkçe karışık çorba gibi bi kanal var. 125 k ya 35 tl vermiş. O da kimi videolarının para kazanması kapanmış. Bence Türkçe içerikteki enbüyük sıkıntı reklama tıklanmasının az oluşu.
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 3.05.2016, 00:54
IYI3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.08.2015
Mesajlar: 991
Etiketlendi : 23 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Yabancı yapın hocam.Videolarınızın çalınmaması içinde intro+log koyun sonra sağlam bi partnere firmasına geçin o sizi zaten korur.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:26. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker