YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Like Tree4Beğeni
  • 3 Post By cansuyildiz
  • 1 Post By bbs1

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 27.10.2017, 09:20
Kü***** TE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 922
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Bitcoin- altcoin takip ve ucretsiz altcoinler

ATS ve RCN sonrasi son 2 ayda ozellikle cok fazla ucretsiz altcoin dagitimi oldu ve bunlarda da ciddi kazanclar elde edildi, ucretsiz verilen altcoinlerden son iki ayda 1000tlden fazla alan arkadaslarimiz oldu. Ozellikle referans sistemi olmadigi icin de bu altcoinlerin paylasimlari yapilmadi. Kripto dunyasinda guncel kalmaniz ve ucretsiz verilen altcoinleri takip etmeniz ( ozellikle referans olmayanlar ) ve kafanizdaki sorulara cevap vermek amaciyla forum uyelerinden bbs1 nickli arkadasim ile birlikte KriptoTakip – Kripto Para Birimleri sitesini actik. Amacimiz bu ise sifirdan baslamak isteyenler icin gereken bilgileri basit ve aciklayici sekilde eklemek. Ilk asamada ozellikle airdrop konusunu aktif tutuyoruz, bu gunlerde cok fazla airdrop oluyor, bunlari kacirmamaniz icin. Listedeki airdroplarin %90i referans sistemsiz airdroplar olacaktir. Referans sistemli airdroplar paylasildiginda buradan elde edilecek kazanc ile site uyelerine cekilis ile LEDGER NANO S hediye edilecek. Sitenin amaci bilgilendirmek olup, takipcilerden referans ile para kazanma, reklam ile para kazanma olmayacaktir. Elde edilecek bir kazanc olursa tamami hediye olarak takipcilere donecektir.
Kazanilan ucretsiz altcoinlerin satisi, nakite cevrilmesi gibi konularda da yardimci olacagiz. Sitemizin adresi KriptoTakip – Kripto Para Birimleri olup su anda aktif olarak bilgi girisi yaptigimiz bolum AİR DROP TAKİP – KriptoTakip
Cok fazla airdrop firsati oldugu icin, bunlari kacirmamiz icin biraz aceleye geldi, zamanla gorsel olarak ve icerik olarak daha doyurucu olacaktir. Tum girilen airdroplar guncel olup tek tek kontrol edilmistir. Herkese bol kazanclar.
AİR DROP TAKİP – KriptoTakip
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 27.10.2017, 10:32
bbs1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.11.2013
Nereden: İzmir
Yaş: 33
Mesajlar: 525
Etiketlendi : 65 Yazıda
Etiketlendi: 9 Başlıkda
Standart

Bir arkadaşım eCash, LTG'den 3000 e yakın para aldı, şimdi de BTCRED ve iETH yükselişte onlarda 1000 tl civarı ediyor 15 günde 4 bin tl para demek.Güzel bir kazanç kapısı tek yapmanız gereken form doldurmak bence değerlendirin.Siteye ekleme yapanlardan biride benim,bol kazançlar herkese
werthebb bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
airdrop, altcoin, bitcoin, kriptotakip, ucretsiz altcoin




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 10:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker