YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Like Tree3Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 31.10.2017, 02:08
karadeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Nereden: Dadaşlar Diyarı
Yaş: 30
Mesajlar: 2,445
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
karadeli isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Bedava Airdrop Coini Kaçırmayın ! WCX

Arkadaşlar önden olayı bilenler için WCX airdropunu veriyorum, çok kaliteli bir oluşuma benziyor.


Olay şu; Eski apple, ibm ve deutsche bank çalışanlarından oluşan bir topluluk coin exchange (al-sat) platformu kuracak ve bunların iddiası piyasanın 10 kat altında fee (yani komisyon vs.) alarak kullanıcı dostu olup piyasada yer edinme istekleri. Olayın başındaki adamlar boş olmayınca tabi ICO'nun kalitesi ve beklenti de artıyor. ICO 1 Aralıkta başlayacak olmasına rağmen şuan Airdroptan token kazanmak için sıraya giren 880k+ kişi var. Yani yaklaşık 1 milyon insan bu coini bekliyor desek yalan olmaz heralde E haliyle piyasaya giriş anlarından itibaren şuan verdikleri 50 WCX tokeni (yaklaşık 5 - 10$ şuan) aldığımız zaman kaç para eder Allah bilir yani ben baya ümitliyim.

Hatta olaya bakın, adamlar o kadar ciddi ki ICO'larının reklamını yapıyorlar Google'da.. İlk defa bir ICO'nun reklamıyla karşılaştım şahsen;


Neyse, burada yapmamız gereken mail ve şifre ile kayıt olmak sadece, kayıt olanlara 50 token veriyor. referans sistemi mevcut, her getirdiğin 5 kişiye 250 token veriyor ve eğer sayenizde katılan vede değerleneceğini düşünüp parasıyla biraz daha token alan arkadaşınızın aldığı tokenin %5'i de size geliyor. Bakalım inşallah kazanırız

Ha paralar nereye gelecek derseniz, sanırım hesapta biriken tokenleri açacakları kendi exchange sitesinde kullanınırız veya sonradan tokenleri göndermek için form açıp eth adreslerimizi isterler.

Referanslı linkim: https://ico.wcex.co/?ref=9OBfXVC
Referanssız link: https://ico.wcex.co
Konuyu yaklaşık 500 kişi görmüş, 5 kişi refim olmuş sadece :d

ICO'dan token almak isteyenler içinde kampanyaları var, değerleneceğini düşünüp yatırım yapmak isteyenler için aldıklarının miktara göre %15-20-40'ını da hediye olarak ekliyorlar. Alımlarda hediye miktarı: https://prnt.sc/h44soe


Not: Daha önce paylaşılmışmı diye aradım fakat bulamadım.

AIRDROP NEDİR, ICO NEDİR ? OLAYI BİLMEYENLER BURADAN AŞAĞISINI OKUSUNLAR



AIRDROP DETAYLI ANLATIM VİDEOSUNU ÇEKTİM ARKADAŞLAR BUYRUN:



Merhaba arkadaşlar, coin trade, mining derken airdrop olayına da girdim bu sıralar baya kafa yoruyorum 1 haftadır rastgele icolara kaydoluyorum bugün gelen tokenleri sattığımda 25$ oldugunu gördüm ve yaklaşık 300$'lık LTG (Litecoin Gold) token şansını kaçırdım dakikalar ile... Bunları gördükten sonrada kolları sıvadım demek ki oluyor bi arkadaş daha konu açmıştı bedava airdrop diye onun verdiği icolara da katıldım sağolsun kulakları çınlasın konusunu baltalamamak adına buraya kendi bulduğum ve katıldığım airdropları yazacağım.

Öncelikle olaydan bihaber arkadaşlar için kısa bi açıklama yapayım:

Beyler şimdi bitcoin gibi altcoinler varya ethereum, ripple v.s (artık bu coinleri duymayan kalmamıştır) işte bunlar gibi piyasaya yeni çıkacak olan veya çıkmayı planlayan coin adayları borsaya açılıyor gibi düşünün, yatırım topluyor kendisine, daha hiç yokken coine katılım yapanlara(bizlere) de coin piyasa çıkmaya başladığında pay veriyor. (Yanlış ifade etmiş olabilirim genel mantığı anlatmaya çalıştım hiç bilmeyenler için.)

Nasıl Katılım Yapıyoruz?

Çok basit beyler, eth wallet adresimizi ve verdikleri formlarda ki gerekli bilgileri girerek katılmış oluyoruz. Onlar wallet(cüzdan)ımıza coinin token(para değilde senet gibi düşünün)i gönderiyorlar, bizde tokeni bir token exchange sitesinde eth'ye çeviriyoruz.


BU İŞLEMLERİ NASIL YAPIYORUZ, PARAYI NASIL ALIYORUZ ?

Arkadaşlar burada anlatacağım mantık şuan vereceğim WCX airdropu için değil genel olarak google docs başvuru formu kullanan airdroplar için.

Öncelikle myetherwallet.com adresine girip bir cüzdan oluşturuyoruz, internette fazlasıyla bunla ilgili kaynak var, zaten çok zor birşey değil hani Size cüzdan adresi ve key verecek bu iki anahtarı kesinlikle saklıyorsunuz birisi Iban diğeri(private key) de hesabınıza giriş anahtarı olarak düşünün. indirin pc nizde biyere kaydedin. Ico'lara kaydolurken bu cüzdanınızı kullanacaksınız (0x9ef89cefddc36f22181af5e4b7f6c0825b9788de bunun gibi birşey olacak)

Diyelim başvurumuzu yaptık daha sonra ne yapacağız ?

Başvuru yaptıktan sonra buradan: ethplorer.io/address/0xasd1asd..... address/ 'ten sonraki kısma cüzdan adresinizi yazarak cüzdanınızı kontrol edin token gelmişmi diye. diyelim ABC diye bir ICO'nun Airdropuna katıldınız ve size 100 ABC Token verdi, ethplorer.io dan baktınız 100 ABCT olarak görünüyor tokeniniz bunu nasıl bozduracaksınız ? Arkadaşlar, abiler bu işlemi de etherdelta.com sitesinden yapıyoruz. EtherDelta.com sadece token exchange sitesi, yani token alışverişleri yapılıyor burada, işin iyice kurtları diyim daha tokenken kestirdikleri coinleri alıp lansmandan sonra satıyorlar ki bence asıl parayı bu arkadaşlar kırıyor Her neyse konumuza dönelim, etherdelta'da ne yapacağız ? şimdi sağ üstte login tarzı birşey var, ya da size direk bir hesap açıyor otomatik etherdelta, siz myetherwallet adres ve keyiniz varya onu kullanarak etherdeltaya giriş yapıp tokenlerinizi bozduracaksınız. yani etherdelta da sağ üstte "import account" kısmına tıklayarak çıkan Adresse ve private key yerlerine myetherwallet'tan aldığımız anahtarları yazarak etherdeltaya da aynı tokenlerimizin geldiği adresimizle giriş yapmış oluyoruz. Buradan da satıyoruz tokenleri. Token satma işi nasıl olacak derseniz, hele bi buraya kadar gelin arkadaşlar, resimli veya videolu geniş kapsamlı bir video çekip koyacağım zaten inşallah

Airdrop Katılımı için İstenen Şeyler ?

Abiler kardeşler, genelde airdrop katılımı için istenen bilgiler;

- Mail adresi
- bitcointalk profil adresi (örnek url)
- myetherwallet adresi ( myetherwallet olması şart eth adresinizin)
- telegram topluluğuna katılım (telegram username isterler)
- bazıları twitter adreslerini takip etmelerini ve belirledikleri tweetleri rt yapmanızı ister.


*Telegram uygulamasını indirip icoların topluluklarına katılın, sanırım oradaki gruplarındaki kullanıcılara bakıp ona göre dağıtıyor birçoğu tokenleri.
t.me/abccoin şeklinde url leri olur tıklayınca telegramda direk grup açılır join der katılırsınız gruba da. WP grubundan beter günde +5k mesaj geliyor her gruba

Telegramı masaüstünde de mobilde de kullanabilirsiniz. Örnek masaüstü telegram(benim oldugum gruplar ):


ARKADAŞLAR GENEL OLARAK BİLGİ VERMEYE ÇALIŞTIM AIRDROPLAR PATLAMA YAŞARKEN NE KOPARIRSAK KARDIR UMARIM FAYDALANAN OLACAKTIR.. BEN GÖRDÜKÇE REFLİ OLSUN REFSİZ OLSUN BURADAN PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM GÖRENLER KATILSIN. DEDİĞİM GİBİ ANLAMAYANLAR İÇİN DAHA DETAYLI BİR ANLATIM YAPMAYI DA DÜŞÜNÜYORUM, ASLINDA ÇOK KOLAY AMA BAYA ZOR Bİ OLAY BU UMARIM FAYDAM DOKUNUR..


EDİT---


ARKADAŞLAR BURAYA NOT EDİYORUM AIRDROPLARI,

31 EKİM

-> BU CUMA BAŞLIYOR VE HER GÜN 500 KİŞİ ALARAK 10.000 KİŞİ İLE AIRDROPU TAMAMLIYORLAR. UNUTMAYIN NE KADAR ÖNCE GİRERSEK O KADAR İYİ ÇÜNKÜ GENELDE SIRAYA GÖRE GÖNDERİYORLAR. VE TELEGRAM GRUPLARINA ARADA BAKIN, ADMINLER ETH ADRES İSTİYEBİLİYORLAR.. BU YÜZDEN BİRSÜRÜ AIRDROP KAÇIRDIM. YANİ ŞANSA DA BIRAKABİLİRSİNİZ PEŞİNDEN DE KOŞABİLİRSİNİZ.
HER NEYSE MAXX TOKEN 2. AIRDROPU (CUMA BAŞLANGIÇ): https://bitcointalk.org/index.php?topic=2338069.0
AIRDROP LİNK: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...qzA/closedform

-----------
-> DATUM.ORG sağlam bir projeye benziyor. siteleri vs. çok profesyonel, yarın airdrop bitiyor sanırım. Bu tokeni referanssız almak için yapmanız gereken datum.org'a girip altta mail adresinizi yazmanız. daha sonra bir onay maili geliyor size, tıkladığınız zaman şöyle buradan "manage your prefences" dedikmi bize görevler veriyor, her yaptığımız göreve 100 token veriyor. Uğraşılabilir, geleceği parlak coin.
Referanstan ise direk kayıt oluyorsunuz o sisteme.

buda benim referans linkim(daha az uğraştırıyor ): https://wn.nr/8gsppV (bu linkte giriş yaptığınız mail contact mailiniz olur.)

parayı nasıl alacaz derseniz, sistem sizi kaydediyor, yazılanlara göre daha sonra bize bir mail gelecek oradaki linkte istenen bilgileri tamamlayarak (eth cüzdanı vs. olmalı) tokenimizi alacağız.
----------
CORETHUM Airdrop, bundan pek bişe anlamadım fakat kolay bir formla kayıt olunuyor. Zarar gelmez, ne olduğu belli olunca yazarım burada. Link: https://www.corethum.com/ // form sayfanın en altında.
----------
EXPERTY_IO Airdrop dakikalar önce başladı.
Websitesi: https://www.experty.io/en
Formu doldurun: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...readyresponded
Telegram gruplarına katılım zorunlu: https://t.me/joinchat/D4s22ERg5b3zYzaIgC01Iw
Twitter adreslerini takip etmek ve joined airdrop @experty_io diye bir de tweet atmak zorunlu (Spamdan korunma yöntemi olarak bunu belirlemişler.)
mlh19 bunu beğendi.

Konu karadeli tarafından (31.10.2017 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 31.10.2017, 05:08
enonekarakoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.04.2015
Nereden: Ankara
Mesajlar: 1,322
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
enonekarakoc isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

airdrop'u bilemem ama airdrop'un spamı güzel oluyor
karadeli bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 31.10.2017, 08:23
worldtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.07.2014
Mesajlar: 399
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
worldtr isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Üyelik kabul etmiyor. Zaten var diyor. Varmı böyle bir sorunla karşılaşan
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 31.10.2017, 09:32
karadeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Nereden: Dadaşlar Diyarı
Yaş: 30
Mesajlar: 2,445
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
karadeli isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
worldtr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üyelik kabul etmiyor. Zaten var diyor. Varmı böyle bir sorunla karşılaşan
Eger uye iseniz altta hesabinizda ki token miktari vs gorunur. Kullanici adi sifre ve recaptcha yi dikkatli yaparak deneyin hocam tekrar
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 31.10.2017, 09:45
worldtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.07.2014
Mesajlar: 399
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
worldtr isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
karadeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eger uye iseniz altta hesabinizda ki token miktari vs gorunur. Kullanici adi sifre ve recaptcha yi dikkatli yaparak deneyin hocam tekrar
Yok hocam üye değilim. herşey doğru ama vermiyor üyelik
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 31.10.2017, 09:56
karadeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Nereden: Dadaşlar Diyarı
Yaş: 30
Mesajlar: 2,445
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
karadeli isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
worldtr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok hocam üye değilim. herşey doğru ama vermiyor üyelik
Bazi mail turlerini kabul etmiyor hocam, gmail ile deniyorsunuz degil mi ?
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 31.10.2017, 10:16
worldtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.07.2014
Mesajlar: 399
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
worldtr isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
karadeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazi mail turlerini kabul etmiyor hocam, gmail ile deniyorsunuz degil mi ?
Hotmail denedim ama, birde gmail deneyeyim

Edit: Gmail de kabul etmedi
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 31.10.2017, 10:37
karadeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Nereden: Dadaşlar Diyarı
Yaş: 30
Mesajlar: 2,445
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
karadeli isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Konuyu airdrop gördükçe güncelliyorum ben arkadaşlar, arada göz atarsınız.

31 EKİM

-> BU CUMA BAŞLIYOR VE HER GÜN 500 KİŞİ ALARAK 10.000 KİŞİ İLE AIRDROPU TAMAMLIYORLAR. UNUTMAYIN NE KADAR ÖNCE GİRERSEK O KADAR İYİ ÇÜNKÜ GENELDE SIRAYA GÖRE GÖNDERİYORLAR. VE TELEGRAM GRUPLARINA ARADA BAKIN, ADMINLER ETH ADRES İSTİYEBİLİYORLAR.. BU YÜZDEN BİRSÜRÜ AIRDROP KAÇIRDIM. YANİ ŞANSA DA BIRAKABİLİRSİNİZ PEŞİNDEN DE KOŞABİLİRSİNİZ.
HER NEYSE MAXX TOKEN 2. AIRDROPU (CUMA BAŞLANGIÇ): https://bitcointalk.org/index.php?topic=2338069.0
AIRDROP LİNK: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...qzA/closedform

-----------
-> DATUM.ORG sağlam bir projeye benziyor. siteleri vs. çok profesyonel, yarın airdrop bitiyor sanırım. Bu tokeni referanssız almak için yapmanız gereken datum.org'a girip altta mail adresinizi yazmanız. daha sonra bir onay maili geliyor size, tıkladığınız zaman şöyle buradan "manage your prefences" dedikmi bize görevler veriyor, her yaptığımız göreve 100 token veriyor. Uğraşılabilir, geleceği parlak coin.
Referanstan ise direk kayıt oluyorsunuz o sisteme.

buda benim referans linkim(daha az uğraştırıyor ): https://wn.nr/8gsppV (bu linkte giriş yaptığınız mail contact mailiniz olur.)

parayı nasıl alacaz derseniz, sistem sizi kaydediyor, yazılanlara göre daha sonra bize bir mail gelecek oradaki linkte istenen bilgileri tamamlayarak (eth cüzdanı vs. olmalı) tokenimizi alacağız.
----------
CORETHUM Airdrop, bundan pek bişe anlamadım fakat kolay bir formla kayıt olunuyor. Zarar gelmez, ne olduğu belli olunca yazarım burada. Link: https://www.corethum.com/ // form sayfanın en altında.
----------
EXPERTY_IO Airdrop dakikalar önce başladı.
Websitesi: https://www.experty.io/en
Formu doldurun: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...readyresponded
Telegram gruplarına katılım zorunlu: https://t.me/joinchat/D4s22ERg5b3zYzaIgC01Iw
Twitter adreslerini takip etmek ve joined airdrop @experty_io diye bir de tweet atmak zorunlu (Spamdan korunma yöntemi olarak bunu belirlemişler.)
---------
ONLY FIRST 500 DEMİŞ denemekte fayda var

form: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...ewform?c=0&w=1
istedigi bilgiler mail ve eth adresi sadece.

Konu karadeli tarafından (31.10.2017 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 31.10.2017, 10:46
severall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.07.2013
Mesajlar: 7,853
Etiketlendi : 126 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Kayıt olduktan sonra başka bir şey yapmıyor muyuz tokenler neteye geliyor
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 31.10.2017, 10:52
karadeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Nereden: Dadaşlar Diyarı
Yaş: 30
Mesajlar: 2,445
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
karadeli isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
severall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kayıt olduktan sonra başka bir şey yapmıyor muyuz tokenler neteye geliyor
WCX için açıkladım fakat tekrar yazayım hocam, WCX bir coin exchange(al-sat) sitesi girişimi/projesi olduğu için önce sistemde kim ne kadar token alcak topluyorlar daha sonra kendi exchange sitelerine aktaracaklar diye düşünüyorum. Eğer oldu ki bu şekilde olmaz ise, açılacağı gün tekrar bir form ile bizden eth adreslerimizi ister ve gönderirler.
severall bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 14:38. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker