YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 3.05.2018, 17:08
ahmtkfl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.01.2014
Yaş: 43
Mesajlar: 1,339
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Arrow DIW Token Projesi İnceleme

2017 yılında hızlı bir çıkış yakalamış ICO çılgınlığı 2018 yılının ilk çeyreğinde de hız kesmeden devam ediyor. Bu çılgınlık öyle bir duruma geldi ki 2017 yılı boyunca ICO projelerinin topladığı para miktarı 2018 yılının ilk 3 ayı içerisinde toplandı ve ciddi miktarlarda paralar toplanmaya devam ediyor. Bu projeler arasında güzel ve yatırım yapmaya değer projelerin olduğu gibi yüksek risk içeren ve kazanç sağlama potansiyeli düşük projelerde bulunuyor. Bu yazımızda inceleyeceğimiz DIW Token projesi ise gerçekten güzel bir ekip ve çalışma prensibi ile kazanç sağlama potansiyeli yüksek olan kaliteli bir proje. Her ne kadar ayı piyasası nedeni ile ICO tarihlerini 1 ay erteleseler de yatırımcıları için hala güvenilir bir proje olarak biliniyor. Peki, nedir bu DIW Token? Kullanım alanları neler? Hangi tarihler aralığında, ne kadar ve hangi fiyat ile çıkış yapacak? Ne zaman borsalarda işlem görmeye başlayacak? Geleceği konusunda yaptığım araştırmalarım sonucu neler düşünüyorum? İşte tüm bu soruları bu yazımda cevaplayacağım.


DIW Token Nedir

DIW Token herhangi bir merkezi bulunmayan güvenli belge kasası transfer sistemidir. Proje amacı biraz karışık gelebilir fakat projenin hedeflerinin ciddi olduğunun altını çizmek istiyorum. Projenin temel amacı internet alemi üzerinde ve hayatımızda yer alan güvenlik açıklarını çözmektir. Yeni ve farklı bir proje ile karşımıza çıkan DIW Token ekibi oldukça kaliteli bir ekip olduğundan dolayı başarıya yavaş yavaş ve adım adım yükselmeleri büyük bir ihtimal olarak görülmektedir. Ayrıca bu proje belirttiğimiz amacına ek olarak entegre bir sistem ile internet dünyasında yer alan kripto para transfer işlemlerini hızlandırmayı ve kripto para kullanım alanlarını da genişletmeyi hedefliyor.

Proje Ortakları

DIW Token henüz Pre-ICO aşamasında olsa da şuan için dört adet büyük ortağı olduğunu açıkladı. Bu ortaklarının Ties.db, Firstbridge, Ambisafe ve Smartercontract olduğunu web sitesi üzerinden görebiliriz.

DIW Token Kulllanım Alanları

DIW Token projesinin web sitesi üzerinde bu başlık için kısa bir araştırma yaptığımız zaman ilk olarak ''Dijital Güvenli Kasa'' terimi ile karşılaşıyoruz. Burada belirtilen nokta ise DIW projesinin çeşitli güvenlik önlemleri sunmasının yanı sıra kimlik, pasaport gibi önemli belgelerin güvenli şekilde saklanabileceği bir dijital kasa olarak kullanılacağıdır. Belirtilen ikinci kullanım alanı ise özel bir giriş sayfası ile sanal pos tarzı hizmet verileceğidir. Yani artık sanal pos hizmeti veren yüksek komisyonlu siteler pek fazla kullanılmayacak, DIW teknolojisi sayesinde çok daha güvenli ve kripto paraların da kullanılabileceği bir sanal ödeme ortamı olacak. Wordpress ve Joomla gibi açık kaynak kodlu yazılımlar için daha güvenli bir ödeme alanı sunacağı da ekstra olarak belirtilmiş. Üçüncü olarak belirtilen kullanım alanı ise ''DIW Global Directory'' başlığı adında belirtilmiş. Tam olarak bir Türkçe karşılığı olmayan bu başlığın açıklamasını ise çevirdiğimiz zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor;
''DIW, hesap sahiplerinin, bireyler veya kuruluşlar olsun, hizmetlerini listeleyebilecekleri ve erişim alanlarını genişletebilecekleri global bir dizini sunmayı planlamaktadır. Dizin, hesap sahipleri arasında güven ve şeffaflığı artıran akıllı bir derecelendirme sistemine sahip olacak.''
DIW Token son olarak escrow hizmeti amacı ile kullanılacağını da belirtmiş. Ticaret yapmak isteyen 2 kişi kolaylıkla ''DIW Escrow'' hizmetine erişecek ve işlemlerini hiçbir güven sorunu olmadan yapabilecektir.

ICO Hakkında Bilgiler

DIW Token projesi şu an Pre-ICO aşamasında olan ve herkes tarafında yatırım kabul eden bir projedir. DIW Token projesinin ICO tarihi ise 3 Mayıs 2018 - 31 Mayıs 2018 olarak belirlenmiştir ve ICO'nun başlamasına son olarak 5 gün kalmıştır. ICO aşaması boyunca toplam dört hafta farklı değerler ile satışı yapılacak olan bu token için son fiyat 1 Ethereum = 8.000 DIW olarak belirlenmiştir. Diğer haftaların satış değerleri ise şu şekilde belirlenmiştir;

3 Mayıs 2018 - 10 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 10.500 DIW Token
10 Mayıs 2018 - 17 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 9.500 DIW Token
17 Mayıs 2018 - 24 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 8.500 DIW Token
24 Mayıs 2018 - 31 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 8.000 DIW Token

* Tekrarlanan tarihlerin 12:00 GMT saati ile güncelleneceği de web sitesi üzerinde belirtilmiş.
Tüm bunlara ek olarak ICO bittiği zaman hemen borsalara giriş yapacağı ve satın alınan tokenlerin anlık olarak gönderileceği de verilen bilgiler arasında.

Toplam Arz Miktarı

DIW Token ekibi toplam arz miktarını 1.000.000.000 (1 Milyar) adet belirlemiş. Hard Cap için hedef olarak belirtilen miktar ise 28.000.000 USD olarak veriliyor. Satışı yapılmayan tokenlerin ise yanacağı ve kullanıma sürülmeyeceği bilgisi de ek olarak site üzerinde belirtilmiş.


Proje hakkında şahsi görüşlerim ve düşüncelerim kısmına gelecek olursak başarılı olacağına inandığım bir projedir. Tüm yatırımların sonucunda 11.000 DIW kadar token bulunuyor bende. Uzun süredir takip ettiğim bir proje olduğunu da belirtmek istiyorum. ICO tarihinin uzatılması ve her aşamanın oldukça yavaş ilerlemesi tabii ki olumsuz nedenler arasında gösterilebilir. Bakalım yaz girişi sonuç ne olacak. Kaliteli ve yüksek hacimli bir borsaya giriş yapması durumunda ICO fiyatının çok üzerinde işlem göreceğini de düşündüğümü belirterek yazımı bitirmek istiyorum.

Kaynak: DIW Token Projesi İnceleme
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:16. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker