YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 23.05.2018, 20:48
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.01.2016
Mesajlar: 107
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
bybrawe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Cointurk Discord Kanalımızda Eren Caner'i Ağırlıyoruz![Herkes davetlidir.]

@kusadasi reklam ekibi olarak çalışmalarımız sonucunda 23.05.2018 saat 22:00 da Discord kanalımızda Eren Caner'i konuk ediyoruz.
Doğan TV’nin sosyal medya odaklı dijital iletişim yöneticisi olarak çalışıyor ve CNN TÜRK’te yazılar yazıyor.Ayrıca Kripto Sözlük Youtube Kanalı sahibi.



Alıntı:
Eren Caner 1985 yılında Ankara’da doğdu. Üniversite sınavıda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Bölümünü kazandı.
Hazırlıkta İngilizceyi iyi bir şekilde öğrendikten sonra önce AEGEE (Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü) ile Romanya’ya gitti. Sonraki sene ise Erasmus Öğrenci Değişim Programıyla Almanya’da okuma şansı elde etti.
Burada da boş durmayan Eren, farklı projeler için İspanya, İtalya, Hollanda’yı dolaştı, Avrupa kültürünü yakından inceleme şansı buldu ve Türkiye’ye döndüğünde önce Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nde staj yaptı sonra da Microsoft’un staj yarışmasını marketing alanında hazırladığı projelerle 3. olarak kazandı. Microsoft’ta da kendini gösteren Eren; Windows Pazarlama Grup Müdürü Nuri Çankaya ile yaptığı başarılı staj sayesinde mezun olmadan Microsoft’ta çalışma şansı elde etti. Bir dönem sonra mezun olan Eren, Microsoft gibi dünya çapındaki bir şirketin marketing projeleri üretmek, yönetmek ve geliştirmek üzere Windows takımının bir üyesi oldu.
Sonrasında henüz Türkiye’de çok çok yeni olan Sosyal Medya alanında Promoqube dijital marka iletişimi ajansında çalışmaya başlayan Eren, sosyal medyanın 1. jenerasyonu olarak Ülker Kurumsal, Çizi, Ülker Çikolata gibi markalarını dijital pazarlama bakışıyla yönetmeyi ve dijital stratejilerini hazırlamayı öğrendi.
Aynı anda Pazarlama bilgisini Galatasaray Üniversitesi master programını kazanarak akademik olarak güçlendirirken Eti Kurumsal, Eti Tutku, Eti Gofredo, Eti Form ve ING Bank’ı sosyal medyada yönetti, kampanyalar hazırladı, rakip analizlerini yaptı, dijital stratejilerini hazırladı.
Bu arada mezunu olduğu Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde Sosyal Medyada Marka Yönetimi dersleri vermeye başlamışken Coca-Cola Türkiye’den gelen teklife hayır diyemeyen Eren, hem dijital pazarlama hem de kurumsal iletişim ekibiyle birlikte çalışmaya başladı. Sonrasında hayatına, Roy+Teddy Dijital Pazarlama Ajansı’nda ‘Social Media Group Head’ olarak 2 seneye yakın devam etti ve yazılarını kendi blog’unda, CampaignTR reklam ve pazarlama dergisinde paylaşmaya devam etti. İş hayatında ve öğretim hayatında ‘’kullanılabilir bilgi’’ vermeye odaklanan Eren, farklı verilerle farklı verileri bir araya getirip ”akıl yürütme”ler oluşturmayı seviyor, ”Keynote” ile sunum yapmaktan zevk alıyor. 1 seneden fazla bir süredir ise Doğan TV’nin sosyal medya odaklı dijital iletişim yöneticisi olarak çalışıyor ve CNN TÜRK’te yazılar yazıyor.
Bir de bu aralar yeni teknolojiler odağında 3D Printer, Nesnelerin İnterneti (IOT) ve Popular Science‘a merak sarmış durumda.
Tarih: 23.05.2018 - Çarşamba
Saat: 22.00
Sohbet Yeri: Cointurk Discord Kanalı ( https://discord.gg/PWrPKYJ)
Sohbet, küratör ekibimizden @Captainsailor moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
Eren Caner Twitter Hesabı
https://twitter.com/erencaner
Eren Caner Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UC5r...v0Y-umDwshs_HA
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 12:21. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker